Gaziosmanpaşa’da hafriyat kamyonu 4 araca çarptı: 1’i ağır 2 kişi yaralı!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yokuş aşağıya hızla gelen hafriyat kamyonu park halindeki 4 araca çarptı. Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 20.10.2023 16:56 GÜNCELLEME 20.10.2023 17:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen kaza, saat 14.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi Şakir Zümre Caddesi’nde meydana geldi.

İddialara göre, hafriyat kamyonu şoförü, henüz bilinmeyen bir nedenle hız kesmeden yokuş aşağıya giderken park halindeki 4 araca çarptı. Kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, kazaya karışan araçlardan biriyle bina arasında sıkışan 1 kişi de ağır yaralandı.

KAZAYLA İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçla bina arasında sıkışan kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. 2 yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hafriyat kamyonunun hızla yokuş aşağıya inerek park halindeki araçlara çarptığı ve sesi duyan vatandaşların olay yerine koştuğu görülüyor.

“BİR KİŞİ ARACIN ALTINDA KALDI"

Yaşananları anlatan Yılmaz Yüksel, “Kamyonetin freni patlıyor. 500-600 metre frensiz geliyor. Bir kamyon yukarıdan hızla geldi. İnsanlara zarar vermesinler diye arkasından hızla koştuk. 5 tane araç pert oldu. Bina da bu şekle geldi. Bir kişi aracın altında kaldı. Sol bacağı kopmuştu. Vahşetti. Biz buradan ambulansa koyduğumuzda ağır yaralıydı. Bu olay cumartesi günü olsaydı katliam olurdu. Öğlen okul çıkışı olsaydı daha farklı olurdu” dedi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Uygar 6 ay önce Şikayet Et
    Daha ne olmalı bu kamyonlara önlem almak için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir