Kayıp olan küçük Dilanur'un inşaatta cesedi bulundu! Arkadaşı tutuklandı

Antalya'nın Serik ilçesinde kayıp olarak aranan lise öğrencisi Dilanur Şatır'ın (14), bir inşaatta cansız bedeni bulundu. Genç kızı alıkoyup, istismarda bulunduğu iddia edilen Erdoğan Ç. (19) gözaltına alınıp, tutuklandı.

GİRİŞ 20.10.2023 18:23 GÜNCELLEME 20.10.2023 18:23
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Serik ilçesinde okuldan çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Dilanur Şatır, bir inşaatta cansız bedeni bulundu. Emniyet güçleri, genç kızın alıkonulduğu ve cinsel istismara uğradığını tespit etti.

KÜÇÜK KIZIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Polis arama çalışması başlatırken; Dilanur Şatır, 18 Ekim'de saat 13.30 sıralarında Akçaalan Mahallesi'ndeki bir inşaatta hareketsiz bulundu. Sağlık ekiplerince Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şatır, kurtarılamadı.

DİLANUR'UN ALIKONULUP, CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞI TESPİT EDİLDİ

Şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlatıldı. Araştırmada, okuldan çıkan Dilanur Şatır'ın arkadaşı Erdoğan Ç. ile buluştuğu, bunalımda olduğunu ve yaşamına son vereceğini söylediği, daha sonra da Erdoğan Ç.'nin evine gittikleri tespit edildi.

ŞÜPHELİ ŞAHIS TUTUKLANDI

Polis, Şatır'ın Erdoğan Ç. tarafından alıkonulduğunu ve cinsel istismara uğradığını belirledi. Olayın ardından Erdoğan Ç.'nin, genç kızı Yaşar Uçar Caddesi'nde bir yere bıraktığı tespit edildi. Daha sonra genç kızın kendisini, Akçaalan Mahallesi'ndeki bir inşaattan boşluğa bıraktığı üzerinde duruldu.

Gözaltına alınan Erdoğan Ç. işlemlerinin ardından 'cinsel istismar' ve 'küçük yaşta kız çocuğunu alıkoymak' suçlamasıyla tutuklandı. Dilanur Şatır'ın cenazesi ise incelemenin ardından Serik'te toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Hanbeli 6 ay önce Şikayet Et
    İslam şeriatı gelsin
    Cevapla
  • Tevhid 6 ay önce Şikayet Et
    İslam şeriatı gelip, laiklik yok olmadığı sürece maalesef daha çok böyle olaylar yaşanır.
    Cevapla
  • Türkiyeli 6 ay önce Şikayet Et
    Allah sabır versin dısarilar çok kötü allah evlatlarimizi korusun
    Cevapla
  • Mahmut Akar 6 ay önce Şikayet Et
    Kısasta hayat olduğu halde bu canilere uygulamayanlar da suç ortaklarıdır.
    Cevapla
  • olcay 6 ay önce Şikayet Et
    ektiğimizi ,, biçiyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu