Yavru kedileri parçalayan caniden kan donduran sözler

Muğla'da iki yavru kediyi öldürüp parçalara ayıran 17 yaşındaki Polat K., "Kasaplık yaptığı için kedileri profesyonelce kestiğini, ardından parçalarını daha önce kendisine 'Deli' diyen Tüge Temizler'in bahçesine attığını" söyledi.

Yavru kedileri parçalayan caniden kan donduran sözler
Yavru kedileri parçalayan caniden kan donduran sözler
GİRİŞ 21.10.2023 12:12 GÜNCELLEME 21.10.2023 16:38
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Datça ilçesinde, 2 yavru kedinin boğazlarını çakıyla kesip, parçalara ayıran ve sevk edildiği adliyede ev hapsi verilen Polat K.’nin (17) savcılık ifadesi ortaya çıktı. Olay sırasında alkollü olduğunu öne süren Polat K., kasaplık yaptığı için kedileri profesyonelce kestiğini, ardından parçalarını, daha önce kendisine 'Deli' dediği için husumet beslediği Tüge Temizler'in bahçesine atığını söyledi.

Datça'nın Karaköy Mahallesi'nde 10 Ekim'de Tüge Temizler'in bahçesinde baktığı 2 yavru kedi, parçalanarak öldürüldü. Temizler'in ihbarı üzerine jandarma ekipleri, inceleme başlattı. Ekiplerin çalışmasıyla şüpheli olarak Polat K., gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Polat K.'ye (17), ev hapsi verildi.



'YAPARKEN PİŞMAN DEĞİLDİM'

Bu arada Polat K.'nin savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Polat K. ifadesinde, sokakta bulduğu 2 yavru kediyi yakaladıktan sonra iple bağladığını belirtip, "Eski ev, diye tabir edilen yere götürdüm. Yanımda bulunan çakı ile kedilerin boğazını kesip, parçalara ayırdım. Eylemleri gerçekleştirirken yanımda kimse yoktu. Alkollüydüm. O sıra hiç bir şey hissetmedim. Şu an pişmanım ama yaparken pişman değildim" dedi.

'KESTİĞİM KEDİ YAVRULARININ PARÇALARINI POŞETE KOYDUM"

Polat K., kedileri kestiği sırada etrafın kan olması nedeniyle evde bulunan kova ile okul bahçesinden su taşıyarak olay yerini temizlediğini de ifadesinde anlattı. Kasaplık yapmaları nedeniyle işini profesyonelce halledip, kedileri kestiğini belirten Polat K., ifadesinde ayrıca, "Kestiğim kedilerin parçalarını poşete koydum. Tüge Temizler'in evinin oraya gittim. Bahçe içerisine girmeden poşetten teker teker kedi parçalarını çıkararak bahçeye fırlattım. Onun bahçesine atmamdaki sebep ise bana 'Deli' deyip, hakaret etmesiydi. Bu nedenle kendisine husumet besliyordum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İslam ahlakı olmayınca ateistler türeyecek allah muhafaza etsin bizi
    Cevapla
  • ALİ KISA 6 ay önce Şikayet Et
    bu gidiş nereye?
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten normal değilmiş. İyiki o kadını öldürmedi.
    Cevapla
  • Amasyalı 6 ay önce Şikayet Et
    Bu caninin, alkoliğin kasaplık yaptığı yerden ette alınmaz.
    Cevapla
  • Selam 6 ay önce Şikayet Et
    Ruh hastası. Tımarhaneye atılması lazım. Tedavi görmesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi