Türkiye 'Filistin' diye haykıracak! Dev miting...Erdoğan'da katılacak'

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Ekim Cumartesi günü "Büyük Filistin Mitingi" gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 23.10.2023 12:46 GÜNCELLEME 23.10.2023 13:50
Bu Habere 273 Yorum Yapılmış

İsrail vahşetine dikkat çekmek, Özgür Filistin davasına destek olmak amacıyla gerçekleştirilecek büyük mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

CUMHUR İTTİFAKI LİDERLERİ DE ORADA OLACAK

Ayrıca Büyük Filistin Mitingi'ne MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın da katılmaları bekleniyor. 

Medya, spor, sanat, iş dünyası, Filistin Diyasporasından çok sayıda etkili ismin katılacağı miting ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarına açık olacak 

MİLYONLAR AKIN EDECEK

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek mitinge İstanbul başta olmak üzere yurdun dört bir yanından milyonlarca vatandaşın katılması bekleniyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 273
  • Tual 6 ay önce Şikayet Et
    Güzel haber Sevindim
    Cevapla
  • Yeter Artık 6 ay önce Şikayet Et
    AKP'den, one minute olarak somut adımlar bekliyoruz.. Hükumet olarak.. en azından, Kürecik'in süresiz olmasa da en azından işgal ve saldırı bitene kadar süreli kapatılması ve İsrail ile olan tüm ticari ilişkilerin askıya alınması gibi.. aynı anda bunu Suudi Arabistan ile Mısırdan da bekliyoruz.. hadi onlar, ABD ve İsrail Kuklası.. yapamazlar.. ya bize ne oluyor?
    Cevapla
  • $unak|Biden|İstifa 6 ay önce Şikayet Et
    Tüm islam ülkeleri liderlerini davet edin mitinge hatta tüm dünya başkentlerinde dev ekranlarla miting yayınlansın islam birligi bir bütün ve başsız olmadığı görsünler ve ümmet uyanışa geçmeli
    Cevapla
  • Spnc54 6 ay önce Şikayet Et
    .....siz sabah namazına gelin önce de .....
    Cevapla
  • mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    ne dev hayranıymışsınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...