Adliye önünde damadını öldürdü

Büyükçekmece'de R.K., kızıyla boşanma davası olan damadını adliye önünde tabanca ile ateş ederek öldürdü.

Adliye önünde damadını öldürdü
Adliye önünde damadını öldürdü
GİRİŞ 25.10.2023 13:29 GÜNCELLEME 25.10.2023 13:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Büyükçekmece Ekinoba Mahallesi'nde bulunan Büyükçekmece Adliyesi Ek Binası önünde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. 2 çocuk babası S.E (35) boşanma davası için adliyeye geldi.

S.E. adliye önünde eşi ve eşinin babası R.K (63) ile karşılaştı. Çıkan tartışmada R.K. damadına 2 el ateş etti . Silahtan çıkan mermilerden biri S.E.'ye isabet etti. Ağır yaralanan S.E. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Adliyede görevli polisler R.K.'yi gözaltına aldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • yorumcu 6 ay önce Şikayet Et
    Polis yokmu. Millet canli bombaaaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşte Türkiye'nin Gabar petrolü ve Karadeniz gazından kazancı
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu