FETÖ'ye "Kıskaç" operasyonunda 10 tutuklama

Çorum'da Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik "Kıskaç" operasyonunda gözaltına alınan 10 kişi tutuklandı. Zanlılar Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna gönderildi.

GİRİŞ 25.10.2023 19:03 GÜNCELLEME 25.10.2023 19:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çorum'da, Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik "Kıskaç" operasyonunda gözaltına alınan 10 kişi tutuklandı. Yurt genelinde FETÖ'ye yönelik başlatılan "Kıskaç" operasyonu kapsamında Çorum'da, örgüt faaliyetlerinde yer aldığı tespit edilenlere yönelik çalışma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı ekiplerince il genelinde FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 zanlı, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna gönderildi.

77 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu: 611 şüpheli yakalandı77 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu: 611 şüpheli yakalandı

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • İnsaf 6 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara uzuldum. Bu insanlarin suclu oldugunu nerden biliyorsunuz. Bi musluman husnuzana mecburdur. Peygamberimizin, "kalbini acip baktin mi " ikazini nereye koyacaksiniz. İnsanlar sirgusuz sualsiz evlerinden alunip goruruluyor. Suc olarak da burs verdin, kermes duzenledin, cocugunu falan okuka yolladin, fakan prigrami kullandin. Bu . Hangi kitap kanunda bun lar suc. Allahtan korkun.
    Cevapla
  • ekrem 6 ay önce Şikayet Et
    görüldüğü yerde katli vacip 1 allah düşmanı 2vatan düşmanı 3 ana baba ayle yapısı düşmanı 4 fetdul için her kılığa girerler 5 bulundukları yeri batırmakla görevliler şu üç büyük şehre bakın üçünüde batırdılar 6 yerli ve milli düşmanı 7 yalan kaos çıkarmak görevleri
    Cevapla
  • Ahmed 6 ay önce Şikayet Et
    Bütün ülkeyi sardılar. Bunlar 100 yılda temizlenmez.
    Cevapla
  • mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    ayarıyla oynadıgın kantar güngelir sizide tartar yedi yıldır bitiremediniz hainleri suçları agır idam edin sohbete gitme ögretmenlik yapma bank asyaya para yatırma say say bitmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu