15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapatma kararı iptal edildi

İstanbul Valiliği, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün 26-29 Ekim'de belirli saatler arasında araç trafiğine kapatılması kararının kaldırıldığını bildirdi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapatma kararı iptal edildi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapatma kararı iptal edildi
GİRİŞ 26.10.2023 23:54 GÜNCELLEME 26.10.2023 23:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı himayesinde düzenlenecek olan Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün belirli saatler arasında araç trafiğine kapatılması kararı alternatif bir alan bulunması nedeniyle kaldırıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı himayesinde düzenlenecek 29 Ekim Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün 26-27-28 ve 29 Ekim tarihlerinde belirli saatler arasında araç trafiğine kapatılması kararının alındığı anımsatıldı.

Açıklamada, "Organizasyon komitesinin yaptığı son incelemeler sonucunda, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılacak faaliyetlerin yapılacağı alternatif bir alan bulunmuştur. Sonuç itibarıyla köprünün kapatılması kararı kaldırılmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama etkinlikleri planlandığı şekilde devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • limoni 6 ay önce Şikayet Et
    Bir gün değil üstelik 4 gün yerinde bir karar olmuş bu kadar kalabalık ve her gün yoğun olan bir köprüyü kapatmak ne demek.
    Cevapla
  • Sinan 6 ay önce Şikayet Et
    Cumhuriyeti Ankara'da kurmadılar mı? Orada kutlasınlar yeter
    Cevapla
  • Sedat Antalya 6 ay önce Şikayet Et
    Hakikatten yaa sizin bir İBB başkanı vardır nerede o, uzun zamandır görünmüyor, nerelerde ne yer ne içer, merak etmeye başladık , muhtemelen her şey çok güzeldir.
    Cevapla
  • Sakih TT 6 ay önce Şikayet Et
    Hangi gerizekalın fikri çok merak ediyorum D 100 de tek bir araç arıza yapsa araç lar saalerce trafikte takılıp kalıyo
    Cevapla
  • Ercan 34 6 ay önce Şikayet Et
    Aferin böyle olun yahu köprü kapatmak neyim nesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi