Kirayı 2 katına çıkarmayan kiracısını dövüp parmağını ısırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev sahibi, kira bedelinin 1800 TL'den 3 bin 600 TL'ye artırılmasını kabul etmeyen kiracısını önce darbetti, ardından ısırdığı parmağını kırdı. Ev sahibi gözaltına alınırken, kiracı ise hastaneye kaldırıldı.

Kirayı 2 katına çıkarmayan kiracısını dövüp parmağını ısırdı
Kirayı 2 katına çıkarmayan kiracısını dövüp parmağını ısırdı
GİRİŞ 27.10.2023 00:30 GÜNCELLEME 27.10.2023 00:30
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Olay, saat 18.00 sıralarında Mesudiye Mahallesi, 1. Işık Sokak’ta bulunan bir apartmanda yaşandı.

İddiaya göre, ev sahibi Ahmet Ö.(56), kiracısı Selamettin K.’dan (63) 1800 TL olan kirasını 3 bin 600 TL’ye yükseltmesini istedi.

KİRACI YASAL SINIRA GÖRE ARTMASINI İSTEDİ

Kiranın, yasal sınır olan yüzde 25 oranında artması gerektiğini söyleyen Selamettin K.’nın, teklifi reddetmesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

ÖNCE DÖVDÜ SONRA PARMAĞINI ISIRDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet Ö., kiracısı Selamettin K.’yı önce darbetti, ardından da parmağını ısırdı. 

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Selamettin K., İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ahmet Ö. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Tedaviye alınan Selamettin K.’nın parmağında ısırılma sonucu kırık ve doku zedelenmesi olduğu öğrenilirken, gözaltına alınan Ahmet Ö.’nün ise polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Bora 6 ay önce Şikayet Et
    Yanı evsahibini baya dellendirmişki adam en son bombayı patlatmıs
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Yazık ya bu ev sahiplerine yapışan haber sanki 2 katı çok fahiş bir fiyatmış gibi yazılmış. Ev sahibi ne yapsın 1-2 milyonluk evlerde 1800 e kira nedir ya. Devletin yapacağı şu bölgeye semte göre kira belirlemek bazı ev sahipleri o semtte oturmuyor başka semtte kirada pturuyor o da kira veriyor. Adam yakın bir yerde 4000 e oturuyor kendi evi 1800 olacak iş mi.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    dua etsin kafasını kırmamış 1800 tl ne lan gidin aradaki farkı reisinizden isteyin ekonominin sorumlusu benim ben diye atıp tutuyordu
    Cevapla
  • asd 6 ay önce Şikayet Et
    Ev sahibi haklı felan değil kardeşim Her haklıyım diyen kişi cezasını kendi kesmeye kalkarsa neolur önce Şişirdiler ev fiyatlarını şimdi kabadayılık yapıyorlar
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Olmasi gereken ev kirası Turkiye refah seviyesine asgari ucrete gore 4000 bin tl olmasi gerekli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu