Başkan Erdoğan'dan 'Büyük Filistin Mitingi'ne davet!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşları bugün saat 15.00'te İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti.

Başkan Erdoğan'dan 'Büyük Filistin Mitingi'ne davet!
Başkan Erdoğan'dan 'Büyük Filistin Mitingi'ne davet!
GİRİŞ 27.10.2023 00:15 GÜNCELLEME 28.10.2023 04:24
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm vatandaşları bugün Atatürk Havalimanı'nda yapılacak olan Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti.

"YARIN MİLLETİMİZİN HER BİR FERDİNİ BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yarın milletimizin her bir ferdini, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştireceğimiz, Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz Büyük Filistin Mitingi’ne davet ediyorum." ifadesini kullandı.

Davetinde Türk ve Filistin bayrakları emojilerine de yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mescid-i Aksa'nın da içinde bulunduğu görseli paylaştı.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • dadaş 6 ay önce Şikayet Et
    reis mitingden baştakileri havaalanlarını ve israil mallarını kaldırması için çağrı yapacak ahahah :::DDD
    Cevapla
  • aytekin kaya 6 ay önce Şikayet Et
    sadece siyasi show başka hiç bir anlamı olmayan mitıng TÜRKİYEde miting yapılıyor savaşı duruduralımmı diyecekler YAHUDİLER
    Cevapla
  • İsm 6 ay önce Şikayet Et
    mitinge gitmek isteyen vatandaşa ibb ulaşımı güçleştirmezse adam değilim, metroları çalıştırmayrak, otobüs sayısını azaltarak insanları mağdur edecek.
    Cevapla
  • kosovalı 6 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle incirlik, kürecik ve 16 ya ykın soysuz lanetli abd ve israilin üslerini kapatın bizler içraat bekliyoruz.bakın Allah huzurunda heppiniz mesulsunuz bizler ahirette sizlerden davacı olacağız .ya kaldırın ya kaldırın mazeret yok istemiyoruz.
    Cevapla
  • Tek 6 ay önce Şikayet Et
    İstanbullu vatandaş değil Türkiye sana yetkiyi verdi.istanbul mitingi nedirki.75 yıldır mitik yapiliyor .İsrail ne anlıyor işgal ettiği topraktanmi çekiliyor uyutmayin milleti mitikle.icraat lazım .yetki sende.reyis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik