Fahrettin Altun'dan tepki: Bu vahşet derhal son bulmalıdır...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından İsrail'e tepki gösterdi. Altun, "Gazze’de sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin tamamen kesilmesi kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Fahrettin Altun'dan tepki: Bu vahşet derhal son bulmalıdır...
Fahrettin Altun'dan tepki: Bu vahşet derhal son bulmalıdır...
GİRİŞ 28.10.2023 01:57 GÜNCELLEME 28.10.2023 01:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İsrail-Hamas çatışmaları 22. gününde devam ediyor. İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılara İletişim Başkanı Fahrettin Altun tepki gösterdi.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İsrail sivilleri korumakla ya da temel insan haklarına saygı göstermekle ilgilenmediğini bir kez daha gösteriyor. Gazze’de sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin tamamen kesilmesi kabul edilemez. Bu, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarının son aşamasıdır.

İsrail ordusu 7 Ekim'den bu yana kuşatma altında tuttuğu Gazze’ye yönelik yoğun hava saldırılarını sürdürürken, eş zamanlı olarak en temel insan hak ve değerlerine yönelik açık bir saldırı daha yapmakta, iletişim ve haberleşme kanallarını kesmektedir.

İsrail'in Gazze'yi dış dünyaya bağlayan tüm uluslararası iletişim kanallarını engellemeyi amaçlayan karartma uygulaması, açıkça savaş suçu işleme niyetini göstermektedir. Bu, İsrail'in sivillerin hayatlarını mahvettiğine dair çirkin gerçeği gizleme girişimidir.

Batı'nın bu saldırı karşısında tepkisizliği, onları da bu suça ortak etmektedir. Gazze'deki insanların hukukunun pervasızca hiçe sayılması ve topluca cezalandırılmaları savunulamaz bir durumdur.

İsrail'in ayrım gözetmeksizin ve herhangi bir bedel ödemeksizin gerçekleştirdiği saldırıların kısıtlanmasına karşı çıkanlar, durdukları yeri sorgulamalıdırlar. Bu korkunç günlerde takındıkları tavrın tarihlerine kalıcı bir leke olarak geçeceğinin farkına varmalıdırlar.

Filistinlilerin temel hak ve özgürlüklerini çiğneyen İsrail’i şiddetle kınıyoruz. Bu vahşet derhal son bulmalıdır. Bu vahşeti destekleyen “büyük güçler” ise bundan böyle insan haklarından, temel hak ve özgürlüklerden bahsedemezler."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • heval 6 ay önce Şikayet Et
    ne oldu o uydular, elon kadar olamadık
    Cevapla
  • ben 6 ay önce Şikayet Et
    bizim attığımız uydular vardı nerde o uydular
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Emrin olur Ağam, yeterki İsrail seni duysun.
    Cevapla
  • Sedat 6 ay önce Şikayet Et
    eeee , anlat fahrettin. İsrail de seni bekliyor, Fahreddin açıklama yapsında bende derhal durayım diye..
    Cevapla
  • Osman 6 ay önce Şikayet Et
    Vakit kınama vakti değil,,,,yol alma atağa geçme vaktidir de,,,,bu sizle olmayacak galiba....Müslüman alemi uykuda,,,,bana dkunmayan yılan bin yaşasın fikrinde....Allah tez zamanda israilin belasını versin...Allahtan korkun,,,israilden değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan duyurdu: Milli yas ilan edildi
Türkiye'den İran'a yardım