PKK'ya hava harekatı: 6 terörist etkisiz

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 30.10.2023 14:21 GÜNCELLEME 30.10.2023 15:16
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği bildirildi.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyinde terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor." ifadesi kullanıldı.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğine işaret edilen açıklamada, bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonların kararlılıkla süreceği kaydedildi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • B gz 5 ay önce Şikayet Et
    Oradaki Amerikan köpeklerini de vurun
    Cevapla
  • GECE KARTALI 5 ay önce Şikayet Et
    6 yetmez 6000 olsun inşallah
    Cevapla
  • Öktem 5 ay önce Şikayet Et
    Pkk lı 6 amerikan personeli geberdi deyin
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Fırsat bu fırsat. Ortalık karışıkken imha planını hızlandırın ve pkk yı hemen temizleyin.
    Cevapla
  • ekrem 5 ay önce Şikayet Et
    chp nin filistin standına saldırması bu ölen ortaklarının acısı ayrıca Atatürk Yahudi dostu idide bizmi bilmiyoruz aym bu partiyi bu ülkeye daha fazla zarar vermeden kapatmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!