Bağcılar'da denetim noktasına dalan sürücü bekçiye çarptı

Bağcılar'da polis ekiplerinin denetim yaptığı noktaya aşırı hızlı bir şekilde gelen sürücü bekçiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan bekçinin otomobilin tavanına düştü.

Bağcılar'da denetim noktasına dalan sürücü bekçiye çarptı
Bağcılar'da denetim noktasına dalan sürücü bekçiye çarptı
GİRİŞ 01.11.2023 08:11 GÜNCELLEME 01.11.2023 08:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gözaltına alınan sürücü tutuklanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ve bekçiler, dün gece saatlerinde 15 Temmuz Mahallesi, Halkalı Caddesi üzerinde denetim yaptı. O sırada 34 CAC 818 plakalı otomobiliyle süratli şekilde caddeye giren D.A., denetim noktasında bulunan bekçi N.Ö.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan bekçi, yandaki aracın tavanına düşerek yaralandı.  

Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan bekçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından otomobil sürücü D.A. ve yanındaki arkadaşı İ.H. gözaltına alındı. Kaza esnasında alkollü olduğu belirlenen D.A.'nın "taksirle yaralama" suçundan da 3 adet kaydı olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen otomobil sürücüsü D.A.  çıkarıldığı mahkeme tarafından "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanırken, İ.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kazada yaralanan bekçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Maho aga 5 ay önce Şikayet Et
    Kanun yokki salarlar ceza almaz aynı şeyi yine yapar burası Türkiye. Amerika da olsaydı şoför çoktan ölmüş cenaze namazi kılınıyor du. Orda polis acımaz
    Cevapla
  • fakirullah 5 ay önce Şikayet Et
    Ömür boyu ehliyeti men edilsin
    Cevapla
  • hakkı sever 5 ay önce Şikayet Et
    Ehliyeti süresiz iptal edilsin.
    Cevapla
  • mehmet muzaffer 5 ay önce Şikayet Et
    ya nasıl sertbest bırakırsın ne dir bu nasıl iş sen o bekçiden birdaha görev bekle
    Cevapla
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Arabadaki yolcuyu serbest bırakmışlar. Sakin ol şampiyon.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı