1 haftadır kayıptı, falezlerde cesedi bulundu!

Antalya'da falezlerde cesedi bulunan gencin, 1 hafta önce kaybolan ortaokul öğrencisi Aylin Kaya (13) olduğu ortaya çıktı. Kimlik tespiti için DNA testi veren Natalya Kaya, kızının cenazesini alırken gözyaşı döktü.

1 haftadır kayıptı, falezlerde cesedi bulundu!
1 haftadır kayıptı, falezlerde cesedi bulundu!
GİRİŞ 01.11.2023 13:06 GÜNCELLEME 01.11.2023 13:06

Olay, 30 Ekim saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi 1540 Sokak'ta meydana geldi. 30 metre yükseklikteki falezlerin denizle buluştuğu kayalıkta bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve deniz polisi sevk edildi. Bulunan cesedin gence ait olduğu belirlendi. İnceleme sonrası ceset, kimliğinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.



AİLE DNA ÖRNEĞİ VERDİ

Soruşturma kapsamında, 25 Ekim'de okul servisinden indikten sonra ortadan kaybolan ortaokul öğrencisi Aylin Kaya'nın ailesi de Adli Tıp Kurumu'na davet edildi. Kimlik tespiti için dün sabah saatlerinde kuruma giden Natalya ve Suat Kaya, DNA örneği verdi. DNA testi sonucunda ölü bulunan gencin Aylin Kaya olduğu belirlendi.

Kaya'nın annesi, babası ve yakınları, sabah saatlerinde cenazeyi teslim almak için Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Natalya Kaya, eşi ve yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Kaya, evrakı imzaladıktan sonra uzun süre gözyaşı döktü.



Kaya'nın cenazesi, öğle vakti kılınacak namazın ardından Güzeloluk Mahallesi'nde defnedilecek.

Soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı