İlaç bağımlısı doktor açığa alındı!

Bursa'da, ağrı kesici ilaç bağımlısı olduğu iddia edilen, İznik Devlet Hastanesi'nde görevli genel cerrahi uzmanı M.A. açığa alındı. Doktorun ilacı hastasına yazdığı reçete üzerinden temin ettiği anlaşılınca yakayı ele verdiği iddia edildi.

İlaç bağımlısı doktor açığa alındı!
İlaç bağımlısı doktor açığa alındı!
GİRİŞ 02.11.2023 11:44 GÜNCELLEME 02.11.2023 11:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bursa'da olay, İznik Devlet Hastanesi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı M.A'nın, hastaneye tedavi için gelen kanser hastası G.U'nun, eşi A.U., üzerinden damar yolu ile verilen ağrı kesiciyi reçete etmesiyle ortaya çıktı.

DOKTOR HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNDU

İHA'da yer alan habere göre kendisi üzerinden uyuşturucu ilaç yazıldığını fark eden A.U., savcılığa giderek doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

AÇIĞA ALINDI SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Hakkında soruşturma açılan ve ağrı kesici ilacın bağımlısı olduğu iddia edilen doktor M.A.'nın açığa alındığı öğrenildi. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Doktorlara ilaç firmaları her ay maal veriyor benim ilaçımı yazın bunu ilaç firması elemanı söylüyor hastanelerde doktorların kapısında çantacılar dolaşıyor başhekim sanki görmüyor nu bunlar devlet görmyorum mu
    Cevapla
  • YKC 5 ay önce Şikayet Et
    Yav doktor sen nasıl alıştın bu merete
    Cevapla
  • Fatih 5 ay önce Şikayet Et
    Bu doktorlar hep aynı ilacı yazıyorlar, illa yahudiye hizmet edecekler, yahu biraz bitkisel tıbbi ilaçlar yazsalar ya, istisna doktorlar müstesna... Ayrıca o ilaçlar geçici fayda sağlıyor, yan etkileri ise milletin hali ortada...
    Cevapla
  • azizzzzzz 5 ay önce Şikayet Et
    suratını neden kaparsınız
    Cevapla
  • oktay21 5 ay önce Şikayet Et
    bir suru doktor var ilac firmalariyla anlasmali para icin tatil icin ilac yaziyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?