TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bosna Hersek’te

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’ya geldi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bosna Hersek’te
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bosna Hersek’te
GİRİŞ 02.11.2023 16:26 GÜNCELLEME 02.11.2023 16:39

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da Saraybosna’ya geldi.

Kurtulmuş, Saraybosna’da, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılacak. Kurtulmuş, Bosna Hersek Temsilciler Meclisini ziyaret edecek, ikili görüşmeler gerçekleştirecek ve EUFOR Türk Temsil Heyeti Başkanlığındaki askerlerle bir araya gelecek.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!