Konya Bozkırlı Demir ailesinin acı günü!

Huzzak Yapı ve Art Tech City Mimarlık İcra Kurulu Başkanı Mustafa Fatih Demir’in babası Abdurrahman Demir vefat etti. Merhumun cenazesi bugünkü Cuma namazının ardından toprağa verilecek.

Konya Bozkırlı Demir ailesinin acı günü!
Konya Bozkırlı Demir ailesinin acı günü!
GİRİŞ 03.11.2023 12:03 GÜNCELLEME 03.11.2023 12:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya Bozkır Bağyurdu eşrafından, Demir ailesinin büyüğü, Huzzak Yapı İcra Kurulu Başkanı Mustafa Fatih Demir’in de babası Abdurrahman Demir vefat etti.

Merhumun cenazesi bugün Zeytinburnu Seyit Nizam Camiisinde kılınacak Cuma namazının ardından toprağa verilecek.

Kanal7 Medya Grubu olarak, merhum Abdurrahman Demir'e Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafirmurat uçarc 5 ay önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak