Bir askerimiz şehit oldu! Bakanlıktan açıklama

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucunda yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek şehit oldu. MSB, şehit Özbek'in ailesine ve milletimize taziye dileklerinde bulundu.

Bir askerimiz şehit oldu! Bakanlıktan açıklama
Bir askerimiz şehit oldu! Bakanlıktan açıklama
GİRİŞ 05.11.2023 19:49 GÜNCELLEME 05.11.2023 20:36
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek, Zeytin Dalı Harekat bölgesindeki bir üs bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu şehit oldu.

NİĞDE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

25 yaşındaki Özbek'in şehadet haberi, memleketi Niğde'nin Yıldıztepe Kasabası, Yeni Mahalle, Atatürk Caddesi'nde oturan annesi Şerife ve babası Mustafa Özbek'e yetkililer tarafından ulaştırıldı.

Bekar olduğu öğrenilen şehit Özbek'in baba evinin bulunduğu bölgeye Türk bayrakları asıldı.

MSB'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekat bölgesinde bir üs bölgemizde meydana gelen silah kazası sonucunda P. Söz. Er Onur Özbek yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" sözleri kaydedildi.

KAYNAK: AA, DHA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Gencay Bozok. 5 ay önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin. Başımız sağ olsun. Can kurban şehitlerimize..
    Cevapla
  • kçn 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin hemşerilerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum
    Cevapla
  • luzumsuz 5 ay önce Şikayet Et
    artik ṣehit haberleri alt taraflarda goruyoruz ne yazikki vatan sagolsun
    Cevapla
  • vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah yakınlarına başsağlığı dilerim onların sayesinde ülkemizde güvenli bir şekilde yaşıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...