20 polis ölümden döndü! Otobüs denize düşmekten son anda kurtuldu

Sarıyer'deki Çin Konsolosluğu önünde görevli yaklaşık 20 çevik kuvvet polisini taşıyan servis otobüsü, yokuş aşağı kayarak park halindeki cipe, ardından da ağaca çarptı. Kazada 2 polis yaralandı.

GİRİŞ 07.11.2023 11:39 GÜNCELLEME 07.11.2023 14:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 11.00 sıralarında Tarabya Mahallesi Haydar Aliyev Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli yaklaşık 20 polisin içinde olduğu servis otobüsünün freni, Çin Konsolosluğu'nun önünden hareket ettikten kısa süre sonra tutmadı.

Şoförün hakimiyetini kaybettiği otobüs yokuş aşağı kaydı. Otobüs önce, sahil kenarında bulunan park halindeki cipe ardından da kaldırımdaki ağaca çarptı.

Servis otobüsü şoförün manevrasıyla kaldırımda durabildi. Kazada otobüsteki 2 polis yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı polisleri olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Ekipler, kazanın meydana geldiği yerde güvenlik önlemi aldı. 



Kazanın görgü tanığı Yakup Erdür, "Burada oturuyordum, yukardan aşağı doğru geldi. Duran cipe vurduktan sonra ağacı söküyor. Ağaç olmasa polis otosu direkt aşağıda, suyun içindeydi. Allah'tan şoförün çevikliği ve ağacın orada olması kurtardı. Ağaç tekerin altında kalınca arabayı durdurdu. Orada o arabanın olması da mucize yani, orada olmasa direkt aşağı uçardı" dedi.

Ekiplerin, kazayla ilgili incelemesi devam ediyor.

 

KAYNAK: DHA
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • vatansever 5 ay önce Şikayet Et
    yapılan duaların tecellisi Allah ayaklarına taş değdirmesin
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Deniz kenarı be yolun kenarı ciddi büyük demir korkuluk olmalı
    Cevapla
  • KÖROĞLU 5 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Eski püskü otobüsler
    Cevapla
  • Deli Dumrul 5 ay önce Şikayet Et
    Eyvallah Allah korumuş. Ama özellikle çevik kuvvet otobüsleri o kadar hızlı gidiyor ki. sanki Ambulans. Aceleniz ne 12 Saatlik bekleme nöbeti değil mi?
    Cevapla
  • MİSAFİRR 5 ay önce Şikayet Et
    Ah birde bu acele ettirenleri bir bilseniz kanunlar bile onlardan KORKUYOR onlar kanun tanımazlardır tehdit hakaret baskı ne derseniz deyin onlar polisi insan yerine koymayan zihni bozuk koltuk sevdalısı [(zannetmeyin ki vatan umurlarında ) yüce insanlardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!