'Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın' talebine, Münevver Karabulut'un babasından yanıt

Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu, oğlunun mezarının açılması için dilekçe vermişti. Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, "Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum." dedi.

GİRİŞ 07.11.2023 12:17 GÜNCELLEME 07.11.2023 12:53
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İstanbul'da 2009'da vahşice katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun gerçekten cezaevinde intihar edip etmediği tartışmalarına nokta koymak için babası Nida Garipoğlu'nun "mezarı açılsın" talebine, Münevver Karabul'un babasından yanıt geldi. 

Münevver Karabulut'u vahşi bir şekilde katlettikten sonra cezaevinde intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu'yla ilgili tartışmalar gündem olmaya devam ediyor.

Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu, dün "Huzurumuz kalmadı, oğlumun mezarı açılsın" diyerek Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na DNA eşleştirmesi için oğlunun mezarının açılması talebiyle dilekçe vermişti.

Garipoğlu'nun dilekçesi üzerine Sabah'a konuşan Süreyya Karabulut, "Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bir yılı aşkın bir zamandır mezarın açılması için mücadele veriyorum. O katilin öldüğü söylendiği günden beri derin şüphelerim devam ediyor. Ben de açılsın diyorum zaten başka bir şey söylemiyorum. Asıl huzuru kaçan biziz. O mezar açılsın huzur bulalım, rahat edelim" diye konuştu.

Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme: Bu kez Garipoğlu'nun ailesi istedi!Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme: Bu kez Garipoğlu'nun ailesi istedi!

KAYNAK: SABAH
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31
  • Fatih 1453 1 ay önce Şikayet Et
    Bu katilin yurt dışında bir çok kez görüldüğü fotolar var sosyal medyada bu cocugun yerine başka çocuğu öldürüp gömdüler..Bu zaten devletin içinde olan bir sistem nasıl dogrulanacak ?
    Cevapla
  • Zuzu 5 ay önce Şikayet Et
    Önce açılmasını kabul etmediler sonra tezgahı kurdular şimdi açalım diyorlar.. Zaten basında çıktı bir çok şüpheli durum var..
    Cevapla
  • f.yavuz 5 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim çocuklara sahip çıkmak lazım allah korusun sonra devlet uğraşsın dursun
    Cevapla
  • PÜTÜRGELİ 5 ay önce Şikayet Et
    cezaevinden intahar süsü verdirmek suretiyle yurtdısına adamı kaçırma olayını halledebilen güç 15 sene sonra dna testini mi halledemeyecek.film gibi ama bunlar ülkemizde çok basit ..çok ucuza satılık insanlar var malasef..bi ev bi yazlık bi arabaya göz!ünü verecek insanlar var
    Cevapla
  • Deli Dumrul 5 ay önce Şikayet Et
    Bence Türkiyenin en güvensiz kurumu Adalet Kurumudur. Zaten Bunu Anadolu Adliyesi Başsavcısı dilekçe ile bildirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş