Eski sevgilisini öldürüp, mesai arkadaşını yaralayan sanığın cezası belli oldu!

Bartın'da eski sevgilisi Azize Gülmez'i (25) öldürüp, maktulün mesai arkadaşı Emrullah Yıldız'ı yaralayan Ercan Özkavlak (31), 2 farklı suçtan müebbet ve 15 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

GİRİŞ 08.11.2023 11:31 GÜNCELLEME 08.11.2023 14:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, 9 Kasım 2021'de Karasu köyü mevkisinde meydana geldi. Ercan Özkavlak, eski sevgilisi Azize Gülmez ile telefonda tartıştıktan sonra çalıştığı fındık deposuna gitti. İkili arasında tartışma çıktı.

Bu sırada Özkavlak, hem Gülmez'i hem de araya giren işe yeri çalışanı Emrullah Yıldız'ı vurdu. Gülmez hayatını kaybetti, Yıldız ise tedavisi sonrası taburcu oldu. Gözaltına alınıp, tutuklanan Özkavlak hakkında 'kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından dava açıldı.

HERHANGİ BİR İNDİRİM UYGULANMADI

Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın karar duruşması, görüldü. Öldürülen Gülmez'in annesi İlknur ile babası Mehmet Gülmez'in katıldığı duruşmaya Özkavlak, SEGBİS ile bağlandı. Son sözleri sorulan Özkavlak, "Çok pişmanım" dedi.

Mahkeme heyeti, Özkavlak'a 'kasten öldürme' suçundan müebbet, 'öldürmeye teşebbüs' suçundan da 15 yıl hapis cezası verdi. Sanığa herhangi bir indirim uygulanmadı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • BalkanTürk 5 ay önce Şikayet Et
    Kahraman sen haberi nasıl okuyorsun öldürmeden müebbet ve araya giren kişiyi yaraladığı için teşebbüsten 15 yıl vermişler
    Cevapla
  • Mert 5 ay önce Şikayet Et
    Bunları içeri alıp, bizim paramızla beslemek ceza değildir; gebertin gitsin...
    Cevapla
  • Kahraman 5 ay önce Şikayet Et
    bu katile 15 yıl hapis veren hakimin çocuğu öldürülsede aynı cezayımı verirdi adaletiniz batsın bir can alıyor 15 yıl hapis yatacakmış bu katilin hakkı idamdır hadi onu veremiyorsunuz bari ağırlaştırılmış müebbet verin bir can almanın bedeli 15 yıl olamaz olmamalı adaletinizle birlikte sizde yerin dibine girin
    Cevapla
  • keceemre 5 ay önce Şikayet Et
    Müebbet Vermişler AYRICA 15 YIL vermişler.
    Cevapla
  • Envers 5 ay önce Şikayet Et
    yazıyı tekrar oku
    Cevapla
  • kjbl 5 ay önce Şikayet Et
    adam karısını dövmemiş de öldürmemiş de, gamal ın izinden ayrılmamış.
    Cevapla
  • Pls 5 ay önce Şikayet Et
    Asın gitsin. Ölene kadar niye bealiyorsunuz ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...