Esenyurt'ta doğurduğu bebeğini poşete koyup sokağa attı

Esenyurt'ta bir kadın, doğum yaptıktan birkaç saat sonra bebeğini bir market poşetine koyup sokağa bıraktı. Sokaktan geçen bir kişi, kıpırdayan poşetin içinde bebek olduğunu fark ederek polis ve sağlık ekipleri aradı.

Esenyurt'ta doğurduğu bebeğini poşete koyup sokağa attı
Esenyurt'ta doğurduğu bebeğini poşete koyup sokağa attı
GİRİŞ 09.11.2023 14:08 GÜNCELLEME 09.11.2023 14:33
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, bugün 07.00 sıralarında Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah 04.20 sıralarında, tek başına doğum yapan kadın, saat 07.00 sıralarında, bebeğini poşete koyarak sokağa bıraktı. O esnada sokaktan geçen bir kişi, poşetin kıpırdadığını gördü. Poşeti açtığında içinde canlı halde bebek olduğu fark ederek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatırken sağlık ekipleri de bebeği hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri, bebeğini sokağa atan kadını gözaltına aldı.

"ÇOCUK O ANDA YAŞIYORMUŞ, GÖBEK BAĞI BİLE ÜZERİNDEYMİŞ"

Olayın olduğu sokakta esnaflık yapan Nesim Çelimli, "Sabah saat 7.15'te bir olay oldu, bahçe katında oturan bir kadın saat 04.20 civarlarında çocuğu dünyaya getiriyor. 07.15 civarlarında da çocuğu sokağa atıyor. Bir vatandaş çocuğu fark ediyor, poşetin içinde, sokağa atılmış bir vaziyette buluyorlar. Çocuk o anda yaşıyormuş, göbek bağı bile üzerindeymiş. Çocuk ambulansla giderken kalbinin durduğunu söylemişler ambulansta çalışan sağlıkçı arkadaşlar. Çocuğun yaşayıp yaşamadığından tam olarak emin değiliz." dedi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 14
  • elın mışk 8 ay önce Şikayet Et
    hayvanlar bile çocklarına böyle davranmaz hiç merhamet duygusu kalmadı içinde be kadın nasıl bir dünyada yaşıyoruz bu kaçıncı haber insanlığınızdan utanın yahu
    Cevapla
  • Osmanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Toplumun bitmiş kardeşim. Zina almış gitmiş başını. Yazık ki ne yazık
    Cevapla
  • Koli 8 ay önce Şikayet Et
    Ne ahlak kalmış ne hak! Bu Millet yakında helak olur!
    Cevapla
  • Perṣembeli67 8 ay önce Şikayet Et
    Keṣke çocuk doğum evine siğinsaydi..
    Cevapla
  • Rukiye 8 ay önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesinden acilen çıkmamız lazim
    Cevapla
  • ... 8 ay önce Şikayet Et
    İ;stanbul sözleşmesinden çıktık denildi ama bu sözleşme ile gelen hiç bir kanun dernek vs. kaldırılmadı. Fiilen çıkılmadı yani.
    Cevapla
  • Musa 8 ay önce Şikayet Et
    Zaten Türkiye bu sözleşmeye taraf değil. CHP gelirse getirecekmiş geri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
TRT spikerinden İsrail protestosu!