Çarşı ve mahalle bekçisi, trafik kazasında şehit oldu

Ankara'da meydana gelen kazaya müdahale ederken otomobilin çarptığı çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara (31), şehit oldu.

Çarşı ve mahalle bekçisi, trafik kazasında şehit oldu
Çarşı ve mahalle bekçisi, trafik kazasında şehit oldu
GİRİŞ 09.11.2023 15:23 GÜNCELLEME 09.11.2023 15:23

Kaza, bugün sabaha karşı Yenimahalle ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi'ndeki Lalegül Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşaktaki kazaya müdahale eden çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara'ya başka bir otomobil çarptı. Yaralanan Kara, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan kazayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.



EMNİYETTE TÖREN

Şehit Kara için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile birlikte Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve çok sayıda polis ile bekçi katıldı.

Şehidin cenazesi, ikindi namazı sonrası Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda