Öğrencisini kitapla döven öğretmen serbest bırakıldı!

Beylikdüzü'ndeki bir mesleki eğitim merkezinde öğrencisini kitapla darbeden öğretmen ile mağdur öğrencinin ağabeyi hakkında adli kontrol kararı verildi.

GİRİŞ 09.11.2023 22:05 GÜNCELLEME 10.11.2023 00:28
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca, Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi'nde edebiyat öğretmeni M.Ş.B'nin sınıftaki öğrencisi Y.E'nin kafasına kitapla vurarak darbettiğine ilişkin yapılan ihbar üzerine başlatılan soruşturmada, öğretmen ile öğrencinin ağabeyi İ.E. gözaltına alındı.

Olaya ilişkin yapılan araştırmada, öğretmen M.Ş.B'nin dersinde öğrencisi Y.E'yi müzik dinlemesi üzerine uyardığı, yaşanan tartışma sonrası kitapla kafasına vurarak darbettiği, olayı öğrenen öğrencinin ağabeyi İ.E'nin de kardeşiyle okula giderek darbettiği öğretmenin sol el bileğinde kırık oluştuğu belirlendi.

Haklarında müşteki şüpheli olarak işlem yapılan M.Ş.B. ile İ.E, Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Birbirinden şikayetçi olmayan M.Ş.B. ve İ.E, Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

 

KAYNAK: İHA, AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 161
  • ramazan 5 ay önce Şikayet Et
    velilerekağıt imzalatılmalı. ya çocuğu hak ederse dayak yiyecek yada benim çocuğumu dövemezsiniz diyen veliler için ise 3 disiplin cezası o okuldan atılma sebebi sayılacak ikisinden birisini seç denilecek. aksi halde terbiyesiz sınıf düzenini bozan öğrenci ile nasıl baş edilecek.
    Cevapla
  • Tan 5 ay önce Şikayet Et
    Öğrenciler sütten çıkmış ak kaşık olmayı kimler oğretmiş...
    Cevapla
  • saygı ahlak terbiye 5 ay önce Şikayet Et
    Ne yazık ki dokunulmazlığı olan milletvekili gibi çocuklar yetişiyor. Ne aileye saygı ne öğretmenine nede büyüklerine saygı kaldı. Nasıl olsa çalışsa da çalışmasa da sınıfta kalmıyor . 8. sınıf öğrencisi matematiği 100 olup ta iki kere ikiye 8 diyen bildiklerim var. Okuma yazma bilmeyen 6. sınıf Türkçesi 80 olan çocuk say say bitmez.
    Cevapla
  • aytekin kaya 5 ay önce Şikayet Et
    olacagı buydu ögretmen yurtar veliyı içeri atarlar
    Cevapla
  • mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    öğretmenin elindeki kitap bile değil sanki dergi gibi ince bir şey,çok büyütüldü bu olay o sınıfta o kamerayı kim çektiyse ona ve dayak yiyen öğrencinin abisine vereceksin cezayı.Nasıl ders yapacak öğretmen ,sınıfta müzik dinliyor öğrenci uyarıldığı halde, ne yapsın öğretmen kantinden çay söylese nasıl olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'