Diyanet'ten 10 Kasım mesajı

Diyanet İşleri Başkanlığı, 10 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.

Diyanet'ten 10 Kasım mesajı
Diyanet'ten 10 Kasım mesajı
GİRİŞ 10.11.2023 08:53 GÜNCELLEME 10.11.2023 10:20
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanlığı, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85'inci yıldönümünde andı. Açıklamada, "Kuruluşunun 100'üncü yıldönümüne eriştiğimiz cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85'inci yılında saygı ve minnetle yad ediyoruz" denildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümün 85'inci yılı için anma mesajı yayınladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Kuruluşunun 100'üncü yıldönümüne eriştiğimiz cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85'inci yılında saygı ve minnetle yad ediyoruz.

Büyük fedakarlıklarla bizlere emanet edilen cennet vatanımızı ve değerlerimizi güçlendirerek geleceğe taşımayı, kahraman ecdadımıza ve şanlı tarihimize karşı vefa borcu olarak görüyoruz. Onurlu bir mazinin evlatları olarak bugün bizlere düşen, medeniyet değerlerimizi ihya etmek; devletimizin bekası ve milletimizin refahı için var gücümüzle çalışarak ecdadımızın tertemiz mirasını yarınlara taşımaktır."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    yaptıklarını unutmamak dileğiyle
    Cevapla
  • heykeltraş 5 ay önce Şikayet Et
    şu tartışmalar bitmedi gitti. geleceğe bakmak lazım.
    Cevapla
  • Hakikat 5 ay önce Şikayet Et
    ahhh Diyanet ahhhh...sende saçmaladın...
    Cevapla
  • ali 5 ay önce Şikayet Et
    atatürk diyince, aklina din, diyanet, Allah, Peygamber, sahabe, hadis gelen varmi ? evet evet dediklerinizi diyeceklerinizi hepsini biliyoruz, Zorla ilkokuldan bu yana dayatma ile ezberlettiniz zaten bu özgür ülkede ! herkes sevdigi ile haşrolacak, cennetin de cehenneminde yolu belli ! konu kapanmiştir !
    Cevapla
  • Rejgar 5 ay önce Şikayet Et
    Cevabım önce vatan isimli arkadaş dinsiz vatanmı olur
    Cevapla
  • Önce Vatan 5 ay önce Şikayet Et
    Tamamen saçmalamışsınız, işte bu yüzden Atatürk din ile devlet işlerini birbirinden ayırmış ki, senin gibiler her şeye dini katmasın.
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Ben 65 yaşına geldim korna çalma yerine fatiha okusam suçlu duruma düşermiyim. Bilgim yok. Bu konuyu düşünmek bile suç teşkil eder mi? Açıkçası onu da bilmiyorum. İşte halimiz. Bu durumun Atatürk'le hiç bir alakası yok. Onun ölümünden sonra CHP kafasının oluşturduğu baskı ve sonucu hezimet... Acınacak durum..
    Cevapla
  • xray 5 ay önce Şikayet Et
    okur sen okur olarak devam et. yazınca cozutuyon.
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 5 ay önce Şikayet Et
    Ben okuyorum dualarımı kimse de karışmıyor. Seninki kuru gürültü. Oku kime ne. İstemezseniz okuma. Lakin herkesin hakkını teslim et. Bize bir cumhuriyet kurdu. Kula kul olmamıza padişahlığa son verdi. Benim dinim yerinde duruyor. Elhamdulillah dogustan Müslümanım.Senin ki nere gitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak