Atatürk kılığında düğüne gitti binlerce lirayı cebe indirdi

Atatürk'e olan benzerliklerini kullanarak vatandaşı sömürenlere bir yenisi daha eklendi. Muğla'nın Milas ilçesinde yapılan bir düğünde Atatürk rolü yapan bir kişi, para karşılığında davetlileri selamlayıp fotoğraf çektirdi.

GİRİŞ 12.11.2023 13:33 GÜNCELLEME 12.11.2023 13:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Vatandaşların Atatürk sevgisini istismar ederek maddi kazanç sağlamaya çalışan kişilere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

29 Ekim Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları ve 10 Kasım'da TikTok üzerinden canlı yayınlar yaparak milyonlarca lira bağış toplayan Serdal Görel'in ardından benzer görüntüler bu kez Muğla'dan geldi.

ATATÜRK ROLÜNDE DAVETLİLERİ SELAMLADI

Milas ilçesindeki bir düğüne Atatürk rolünde katılan bir kişi, askeri kıyafetle misafirlerin karşısına çıktı.

Gençlik Marşı eşliğinde davetlileri selamlayan kişinin yer aldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

SAATİ 25 BİN LİRAYA KADAR ÇIKIYOR

Atatürk'e olan benzerliklerini şova döken kişilerin saatliği 10 bin lira ila 25 bin lira arasında değişen ücretler talep ettiği belirtiliyor.

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.