Türkiye ile İran (Kuzey Azerbaycan) sınırında korkutan deprem

AFAD, Türkiye ile İran (Kuzey Azerbaycan) sınırındaki Maku şehrinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat saat 17:58'de gerçekleşen depremde Türkiye'den de hissedildi.

Türkiye ile İran (Kuzey Azerbaycan) sınırında korkutan deprem
Türkiye ile İran (Kuzey Azerbaycan) sınırında korkutan deprem
GİRİŞ 13.11.2023 18:33 GÜNCELLEME 13.11.2023 19:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye ile İran (Kuzey Azerbaycan) sınırındaki Maku merkezinde 4,3 büyüklüğünde 7 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

KANDİLLİ 4.4 OLARAK DUYURDU

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de Türkiye-İran sınırında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Saat 17.58'de meydana gelen deprem yerin 5 km derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi.

Sarsıntı Türkiye'den de hissedildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Hüseyin- 8 ay önce Şikayet Et
    Solucanlar korkudan civi olmuslardir
    Cevapla
  • Sahipkıran 8 ay önce Şikayet Et
    Şadi Başer takip edin! Adam tek başına afad ve kandilli den daha iyi... Saatler önce depremleri haber veriyor, ama dikkate alan yok maalesef. Sayın yetkililer duyun bu adamın sesini!
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın ömrü yavaş yavaş son buluyor. İnsanlarda sanki 1000 yıl yasayacakmış gibi hâlâ birbirlerini soymaya donlandırmaya öldürmeye devam ediyor. HESAP GÜNÜ YAKLAŞTIKÇA YAKLAŞIYOR....
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    israil füze fırlatıyor, deprem burada oluyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...
Anadolu Otoyolu'nda katliam gibi kaza: Anne, kızı ve dede öldü, 3 yaralı