Fenomen Bahar ve Nihal Candan kardeşler gözaltına alındı

Dilan Polat ve Engin Polat'ın haklarındaki iddialar sonrasında tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği fenomenlerden Nihal Candan ve Bahar Candan da gözaltına alındı.

GİRİŞ 14.11.2023 13:17 GÜNCELLEME 14.11.2023 15:36
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Alisya Bahar Candan, Gülnihal Çiçek ile Hacı İsrafil Sağlam hakkında, "suç gelirlerinin aklaması" suçundan gözaltı kararı verildi.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Beşiktaş, Şişli ve Kars'ta belirlenen adreslere düzenledikleri operasyonla 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin buradaki işlemleri sürüyor.

SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONUN DEVAMI

Bu arada, Alisya Bahar Candan, Gülnihal Çiçek ile Hacı İsrafil Sağlam'la ilgili çalışmanın, daha önce "nitelikli dolandırıcılık" konusuyla ilgili bir suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmanın devamı olduğu öğrenildi.

Söz konusu soruşturmada, ülke genelinde farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla ucuza araç sattıklarını beyan eden suç örgütü üyelerinin ulaştıkları mağdurlara ucuz araç satışı yaparak güvenlerini kazandıkları ve bu yöntemle araç talepleri alarak para topladıkları belirlenmişti.

Bu yöntemle 13 mağdurdan yaklaşık 10 milyon lira toplayan şüpheliler, ihalede sorun olduğu gerekçesiyle mağdurlara geri ödeme ve herhangi bir araç teslimi yapmadıkları tespit edilmişti.

Bunun üzerine 3 Mayıs'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklanmıştı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Tiktok Abd Avrupa Bazı Birçok Ülkede Yasak Türkiye'de Yasaklansın ❤️
    Cevapla
  • hamdullah 5 ay önce Şikayet Et
    devamı gelsin inşaallah
    Cevapla
  • Dağcı 5 ay önce Şikayet Et
    Buldular Deyneksiz Köyü Dolanıyorlar. Bunlar gibi Niceleri Var Devletin İcra makamları nerde Bu paralar nerden geliyor. Nereye gidiyor. Mali Polisler nerde Gelir beyanları nekadar Harcamaları nekadar Kimsenin baktığı yok.
    Cevapla
  • hak 5 ay önce Şikayet Et
    2005 yılında büyük ortadoğu projesinin eş başkanı zinayı suç olmaktan çıkardı, neden acaba
    Cevapla
  • Metin 5 ay önce Şikayet Et
    Suç bunlarda mı yoksa a dedi 1milyon takipciler b dedi 2 milyon takipciye ulaşmasına vesile olan gençliktemi. At de kız kardeşi öldürülmüş bir kızın sapık hareketleri sonucu bir gecede takipciye sayısı patlıyorsa genleri araştırmak laxım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Starbucks 35 milyar dolar değer kaybetti
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti