Çocuğun diş çekimi sonrası ölümüne soruşturma!

Bursa'da bir klinikte dişi çekilen 5 yaşındaki çocuğun hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Çocuğun diş çekimi sonrası ölümüne soruşturma!
Çocuğun diş çekimi sonrası ölümüne soruşturma!
GİRİŞ 15.11.2023 11:10 GÜNCELLEME 15.11.2023 11:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

10 Kasım Cuma günü, ailesi 5 yaşındaki Deniz Sönmez'i diş ağırısı şikayetiyle bir diş kliniği zincirinin Hürriyet şubesine götürdü.

Çocuğa 4 dolgu ve 1 diş çekimi için narkoz verilerek genel anestezi yapıldı. Anestezi sonrası odaya alınan minik Deniz’in ateşi yükseldi.

Su isteyen Deniz’e verilen su sonrasında küçük çocuk içtiği suyu geri çıkarttı. Anne Elena Sönmez, 3 kez doktor çağırmaların rağmen, ateş düşürücü yazılarak ambulans taleplerine olumsuz yanıt verildiğini iddia etti.

Sonrasında Deniz ve annesi evine yolladı. Kısa bir süre sonra baba Aydın Sönmez eve geldiğinde oğlunun yarı baygın inleme sesleri çıkarttığını duydu.

Bunun ardından Baba Aydın çocuklarını Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne götürdü. Doktorların çabasına rağmen Deniz’in durumu ciddileşti.



Entübe edilen minik Deniz’in organlarının iflas ettiği öğrenildi. 3 gün boyunca yoğun bakımda kalan Deniz, organ yetmezliğine bağlı olarak dün hayatını kaybetti.

Aile, anestezi sırasında çocuğun burnuna takılan hava hortumunun geniz etini deldiğini ve kanın ciğerlerine dolduğunu iddia etti. Suç duyurusu üzerine savcılık soruşturma başlattı.

Olayla ilgili Bursa İl Sağlık Müdürlüğü de soruşturma başlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Hangi diş polikiliniği neden isim vermşyorusnuz ki aslında ismi verilmeli biz trafikte hata yapımca vatandaşı afetmiyorusnuz ama hata yapan vatandaş ol aayınca korumaya alınıyor acıklayın işleri bitsin herkes işini dügün yapsın böyle korumamamı olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir