Aydın merkezli haraç çetesine 4 ilde eş zamanlı operasyon

Aydın merkezli 4 ilde tehditle eğlence yerlerinden haraç isteyen, vermek istemeyenlerin ise işyerlerini ellerinden almaya çalıştıkları belirlenen bir suç çetesine yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Aydın merkezli haraç çetesine 4 ilde eş zamanlı operasyon
Aydın merkezli haraç çetesine 4 ilde eş zamanlı operasyon
GİRİŞ 15.11.2023 20:23 GÜNCELLEME 15.11.2023 21:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aydın merkezli 4 ilde tehditle eğlence yerlerinden haraç isteyen, vermek istemeyenlerin ise işyerlerini ellerinden almaya çalıştıkları belirlenen bir suç çetesine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri Didim ilçesinde, eğlence yerlerinden zorla haraç isteyen, vermek istemeyenlerin ise işyerlerini ellerinden almaya çalışan bir suç çetesine yönelik bugün sabah saatlerinde Aydın başta olmak üzere Muğla, İzmir ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız 1 uzun namlulu otomatik tüfek, 4 tabanca, 30 tabanca fişeği ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Çete üyesi oldukları belirlenen M.S.G., M.C.C., B.E., D.A. ve M.K. gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

 

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • adalet 5 ay önce Şikayet Et
    Her günün tek güzel haberi, Bakan Yerlikaya'nın çalışmaları. Helal olsun.
    Cevapla
  • Kurtoğlu 5 ay önce Şikayet Et
    mafya ülkesi eline silah alan çete kuruyor bu kadar basit asayiş yerlerde yazıklar olsun size
    Cevapla
  • KONYA..KONYA.. 5 ay önce Şikayet Et
    Hay maşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!