4 araç birbirine girdi

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli viyadükleri üzerinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 4 otomobilin karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

4 araç birbirine girdi
4 araç birbirine girdi
GİRİŞ 16.11.2023 06:43 GÜNCELLEME 16.11.2023 06:43

Anadolu Otoyolu üzerinden İstanbul istikametine seyreden Erkan Çam idaresindeki, Tahir Demirci yönetimindeki, Erhan Şirin kontrolündeki ve Şener Keser idaresindeki otomobiller Darıyeri Hasanbey mevkii 2. Viyadük üzerinde çarpıştı.

Zincirleme trafik kazasında sürücülerden Erhan Şirin ve Tahir Demirci ile araçlarda yolcu olarak bulunan Şükrü Demirel, Çiğdem İçten, Halit İçten ve Dilan Yalçın yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servislerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle İstanbul istikametine bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, ekiplerin çalışmasını tamamlamasının ardından normale döndü.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru