Mersin'de terör örgütlerine operasyon: 4 gözaltı

Mersin'de terör örgütleri DEAŞ, DHKP/C ve THKP/C'ye yönelik operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'de terör örgütlerine operasyon: 4 gözaltı
Mersin'de terör örgütlerine operasyon: 4 gözaltı
GİRİŞ 16.11.2023 10:05 GÜNCELLEME 16.11.2023 10:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince DEAŞ, DHKP/C ve THKP/C terör örgütlerine yönelik çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, terör örgütleri içerisinde faaliyet yürüten, toplantı ile yürüyüşlere katılan, elaman temin etmeye yönelik çalışma yapan, yurt dışındaki terör kamplarına giderek örgüt mensuplarına moral ve motivasyon amaçlı destek veren 4 şüpheli belirlendi.

Adresleri tespit edilen 4 zanlının yakalanması için şafak vakti dron destekli düzenlenen eş zamanlı operasyona 70 polis katıldı.

Bazı adreslere "koçbaşı" kullanılarak girilen operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde bulunan dijital materyallere el konuldu, zanlılar emniyet müdürlüğüne götürüldü.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hüsnü Başmak 5 ay önce Şikayet Et
    Başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!