Tabipler Odası, Cumhuriyet programında Cumhuriyet düşmanı Ayşe Hür'ü konuşturdu

İstanbul Tabip Odası, Cumhuriyet programları için Tarihçi Ayşe Hür'ü davet etti. Hür daha önce devlete terörist demiş, Türkiye'yi aşağılayan paylaşımlar yapmıştı.

GİRİŞ 16.11.2023 14:47 GÜNCELLEME 16.11.2023 14:54
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türk Hekimler Birliği, İstanbul Tabip Odası'nın, Cumhuriyetin 100. yılı için düzenlenen programda Tarihçi Ayşe Hür'ün konuşmacı olarak çağırmasına tepki gösterdi. 

Türk Hekimler Birliği - İstanbul'un sosyla medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhuriyetimizin 100. yılında konuşturacak başka kimseyi bulamadınız mı? Hekimlerin, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki fedakarlıklarını konuşmak varken; Cumhuriyet düşmanlarını odamızda konuşturarak odamızı kirletiyorsunuz" denildi. 

Paylaşımda ayrıca Ayşe Hür'ün tepki gören eski açıklamalarına da yer verildi. Hür'ün o açıklamalarından ikisi şöyle: 

  • "Bu nasıl ezik bir toplumdur ki, 93 yıldır dost olduğu o ülkelere 94 yıldır 'biz sizi nasıl yenmiştik ama' desin."
  • "Devlet, şiddetin temel kaynağıdır, devlet suçludur, devlet katildir, devlet teröristtir! Oldu mu?"
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • vatansever 5 ay önce Şikayet Et
    noldu sürekli hatırlatma ayarını mı bozdu 93 yıldır köstek olan hala devletimizle alakalı hesaplarını gizlemeyen 60 yıldan fazladır seninle ab ile alşakalı dalga geçenleri hala dost görüyorsan ya saf enayi ya da onların algı şörüsün onlara hatırlattık senden ses geldi ne ayaksın neyse onu bunu brak biz sizi nasıl denize dökmüş nasıl yendik haa
    Cevapla
  • ekrem 5 ay önce Şikayet Et
    mimarlar odası ve tabipler odası tescilli vatan millet düşmanı ermeni ve Yahudi dostu chp nin has kolu zaten işin içinde chp varsa onları tanımaya gerek yok toptan yerli ve milli düşmanı yalan talan algı reklam ele gecirdikleri yeri batırmak patronlarının talimatı
    Cevapla
  • Vurucu 5 ay önce Şikayet Et
    zehirli kanser birliği
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bunların kökleri kesinlikle bu ülkeden değil. Ya ermeni, ya yahudi yada rum tohumu bunlar. Cumhuriyetin ilk yıllarında 1 milyon ecnebi Türk yapılmış. Türk vatandaşı yapanlar ve Türk yapılan ecnebiler mutlaka incelenip açıklanmalı.
    Cevapla
  • Cafer 11 5 ay önce Şikayet Et
    Bütün hainler toplanmış,vır vır konuşuyor:İçişleri bakanımızın dikkatine.Gereğini bilgilerinize arz ederiz Millet olarak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı