Çok miktarda sahte içki ele geçirildi

Mardin'de operasyon yapılan evden çok miktarda sahte içki ele geçirildi.

Çok miktarda sahte içki ele geçirildi
Çok miktarda sahte içki ele geçirildi
GİRİŞ 16.11.2023 20:59 GÜNCELLEME 16.11.2023 21:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mardin'in Midyat ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda çok miktarda sahte içki ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Midyat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak alkol satışı ve üretimi yapan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. İmirli köyünde kaçak alkol yaptığı tespit edilen Y.K. ve A.S'nin evine düzenlenen operasyonda variller içerisine konulmuş 410 adet 70 cl votka, 35 adet 70 cl şarap ve 18 adet 200 litrelik variller içerisinde satışa hazır hale getirilmiş şarap ele geçirildi.

Gözaltına alınan Y.K. ve A.S. hakkında adli işlem başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • 21 Yıla Sığdı 5 ay önce Şikayet Et
    Uyuşturucu, kara para, kaçak sigara, kaçak içki, silahlı yurt dışı - yurt içi mafyalar ve çeteler ve daha neler neler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!