Eski CHP'li vekilden Özel ve Akşener'e Hamas tepkisi!

Eski CHP'li Mehmet Mehmet Bekaroğlu Hamas'a terör örgütü diyen muhalefet partisi liderlerine tepki gösterdi. Bekaroğlu "Allah’tan korkun vicdansızlar" diyerek Hamas'ın Filistin’in ‘Kuva-yi Milliyesi’ olduğunu söyledi.

Eski CHP'li vekilden Özel ve Akşener'e Hamas tepkisi!
Eski CHP'li vekilden Özel ve Akşener'e Hamas tepkisi!
GİRİŞ 16.11.2023 21:28 GÜNCELLEME 16.11.2023 21:28
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Filistin-İsrail savaşı 41. gününde devam ederken Gazze'den acı haberler gelmeye devam ediyor. İsrail'in tüm hukuk ve insanlık kurallarını çiğneyerek binlerce insanı katlettiği savaşta ölü sayısı 11 bin 320'i aşarken yaralananların sayısı ise 30 bine yaklaştı. 

CHP'Lİ İSİMDEN ÖZEL VE AKŞENER'E: HADİ ORADAN

Savaş tüm şiddetiyle sürerken eski CHP milletvekili Mehmet Bekaroğlu'ndan çarpıcı bir çıkış geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bekaroğlu, Hamas'a 'terör örgütü' diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi. 

Hamas'a 'terör örgütü' açıklamasında bulunan liderlere 'Hadi oradan' diyen Bekaroğlu, "Allah’tan korkun vicdansızlar. Hamas, Filistin’in ‘Kuva-yi Milliyesi’dir, Müdafaa-yi Hukuk örgütüdür." dedi.

Bekaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Hadi oradan; Hamas terör örgütüymüş, İsrail, 5 bini çocuk 12 bin Filistinliyi katlederek ‘ayıp’ ediyormuş ama bu işi başlatan Hamas’mış.

Allah’tan korkun vicdansızlar!

Hamas, Filistin’in ‘Kuva-yi Milliyesi’dir, Müdafaa-yi Hukuk örgütüdür. 

İşgal altındaki vatan topraklarını kurtarmak, halkının canını, malını, şerefini korumak için savaşanlara başka ne denilebilir?

ÖZEL VE AKŞENER NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Filistin-İsrail savaşına ilişkin yaptığı açıklamada "Hamas bir terör örgütüdür ve İsrail'de Filistin'de çatışmaların olmadığı, durmuş olduğu bir süreçte bir gece yarısı sivillere yönelik roketli saldırılar bu süreci başlatmıştır" açıklamasında bulunmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise grup toplantısında yaptığı konuşmada yıllardır binlerce Filistinliyi katleden İsrail ile Hamas'ı bir tutarak “Netanyahu, bir savaş suçlusudur, bebek katilidir. Sivilleri, çocukları öldüren Natenyahu terörüyle müzik festivalinde gençleri tarayan Hamas terörü aynı şeydir. Ve sıfatına bakılmadan hak ettiği gibi bir katil, bir terörist gibi muamele görmelidir” demişti.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 85
  • Çiçek 5 ay önce Şikayet Et
    CHP DEMEJ BENCE YALANCİ GUVENİLMEZ SUC İSLEYEN DESTEKLEYEN Parti zaten vekillerin arabasinda uyuşturucu bulunmadimi haber olmadimi ve kaset olayı CHP nin. Kendin içindeki aldatmalari. Kaset çıkışı ve kızların egitimine engel olan CHP darbeyi destekleyen CHP Adnan Menderes'in ölümüne sebep olanlar size kim güvenir ama ALLAH Var hesap var
    Cevapla
  • İsmail 5 ay önce Şikayet Et
    Elbette ki inaç sahibi her kişi Allah' ı çok sever ve ondan korkar. Lakin; ''Kuva-yi Milliye ve Müdafaa-yi Hukuk'' var olduğu sürece hiç bir zaman sivil Halkları- kadınları-gençleri-eğlence mekanları.. gibi toplumu hedef almamış onlara karşı hiç bir eylemde bulunmamış tır. Milletimiz ve kurumlarımız ile kurullarımızı başkaları ile karıştırmayın lütfen. Filistinliler davalarında haklıdır
    Cevapla
  • Kerim 5 ay önce Şikayet Et
    Müzik festivalinde sivilleri israil askerlerinin ve helikopterlerinin şuursuz ateş açması öldürmüştür bunu israil itiraf etti zaten. Bunlar da bilmiyor olamazlar niyet başka
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Ne çektiysek içimizdeki hainlerden çektik halende çekiyoruz hemde besleyerek
    Cevapla
  • Bandırmalı 5 ay önce Şikayet Et
    Sen din düşmanı bu partiye girerken Allah' tan korkmadın da bunlara mı laf söylüyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı