Aydın'da şüpheli çanta paniği

Aydın'da akşam saatlerinde bulunan sahipsiz çanta panik havası yarattı.

Aydın'da şüpheli çanta paniği
Aydın'da şüpheli çanta paniği
GİRİŞ 16.11.2023 23:03 GÜNCELLEME 16.11.2023 23:08

Aydın’ın Efeler ilçesinde Bey Camii önündeki duvara bırakılan şüpheli çanta ekipleri harekete geçirdi. Çantadan kişisel eşyaların çıkması herkesi rahatlattı.

Olay, Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre vatandaşlar, Bey Camii önünde bulunan duvarda şüpheli bir çanta olduğunu fark etti.

Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen polis ekipler, bölgede güvenlik önlemi aldı.

Bomba imha ekiplerinin gelmesiyle çantada yapılan incelemede kişisel eşyaların bulunduğu tespit edildi. Çantanın duvarda unutulduğunun fark edilmesi ve özel eşyaların çıkması çevredeki vatandaşlara derin bir ‘oh’ çektirdi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri