Bağcılar Belediyesi’nden üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap desteği

Bağcılar belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan 900 öğrenciye ücretsiz TYT (Temel Yeterlilik Testi) kitabı hediye etti.

Bağcılar Belediyesi’nden üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap desteği
Bağcılar Belediyesi’nden üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap desteği
GİRİŞ 18.11.2023 03:48 GÜNCELLEME 18.11.2023 03:48

Bağcılar Belediyesi, eğitim alanında öğrencilere verdiği desteklerine devam ediyor. Bu kapsamda Bağcılar Gençlik Merkezi’nde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki grup halinde eğitim alan 900 öğrenciye ücretsiz üniversite hazırlık testi dağıtılıyor. Tesiste üniversiteye hazırlık kursuna katılan tüm mezun, 11 ve 12’inci sınıf öğrencileri bu destekten yararlanabilecek.

Gençlerin ve çocukların belediye olacağız

İlk olarak 400 öğrenciye Bağcılar Belediyesi Başkanlık Sahnesi’nde gerçekleşen programla kitapları verildi. Diğer öğrencilerin üniversite sınavına hazırlık setlerinin kurs zamanı verilmesi planlanıyor. Çalışmalarının merkezine gençleri ve çocukları koyduklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “İlk sözümüz gençlerin ve çocukların belediye olacağız ifadesi oldu. 1,5 yıllık süreç içerisinde gençlik çalışmalarımızın hem içeriğini zenginleştirmek hem de gençlik merkezlerimizin sayısını artırma adına önemli çalışmaların altına imza attık. Bugün de 900 öğrencimize üniversite sınavına hazırlık setlerimizi takdim ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri öğrencilerimize eğitim desteği, üniversite giriş sınavı ücreti desteği, okul çantası, kitap, kırtasiye ve spor malzemesi desteği sağladık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin her daim belediye tarafından kendilerinin gelişim süreçlerine katkı sunacak çalışmaların altına imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Programa konuk olan Spor Toto Genel Müdürü Dr. Mehmet Ata Öztürk de gençlere, sınavda başarılar diledi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması