"CHP'den neden istifa ettin" dayağı: Feci şekilde dövdüler

CHP Hasanoğlan Gençlik Kolları Başkanlığından istifa eden Vedat Kahriman, CHP Gençlik Kolları Başkanı ve yanındaki üç kişi tarafından istifa ettiği için feci şekilde dövüldü.

GİRİŞ 18.11.2023 12:02 GÜNCELLEME 18.11.2023 12:46
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hasanoğlan Gençlik Kolları Başkanlığından istifa eden Vedat Kahriman ‘CHP’den istifa ettiği’ gerekçesiyle feci şekilde dövüldü.
İddialara göre, geçmiş dönem Cumhuriyet Halk Partisi Hasanoğlan Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Vedat Kahriman partisinden istifa ederek Türkiye İşçi Partisine katıldı. Kahriman’ın işlettiği dükkana gelen CHP Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki üç kişi Kahriman’a önce sözlü saldırıda bulundu. "Partiden neden istifa ettin? Başkanı neden eleştiriyorsun?" diyerek Kahriman’a saldıran grup işletme sahibini feci şekilde darp etti.



Kahriman, “Dükkanda otururken 2 tane şahıs geldi. ‘Başkanın selamını getirdik’ dedi. Yeni Gençlik Kolları Başkanı seçilmiş. Hayırlı olsun dedim. Ben de Hasanoğlan bölgesinin eski Gençlik Kolları Başkanıyım. Partiden istifa edip Türkiye İşçi Partisini getirdik Elmadağ’a. Ben de o sebeple hayırlı olsun ziyaretine geldiler zannettim. Neden CHP’den istifa ettiğimi sordu, sosyal medyada Belediye Başkan’ını neden eleştirdiğimi sordu. Ondan sonra kavga çıktı. Tam şahısları dükkandan çıkartırken arkada iki kişi daha bekliyormuş. Onlar da girdi içeriye ve dört kişi beraber bana saldırdı. Dışarı çıktık tam kaçarlarken yakaladım. Sonrasında ben burada düşüyorum. Onlar da karşı dükkanın önündeki sopaları alıp beni bir de sopalarla darp ettiler. Emniyet güçlerine bildirdik olanları, şikayetçi olduk” açıklamasında bulundu.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • Cezmi 5 ay önce Şikayet Et
    Fıkra gibi
    Cevapla
  • Cezmi 5 ay önce Şikayet Et
    Fıkra gibi
    Cevapla
  • Cezmi 5 ay önce Şikayet Et
    Fıkra gibi
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bindiğiniz kayığın sonucu bu. CHP ise normal bunlar.
    Cevapla
  • Osmanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Girdiğin çıktığın parti da tam sopayı hak ediyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...