Selçuk Bayraktar'dan, A Milli Takım'a Almanya göndermeli tebrik!

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Berlin'de oynanan özel maçta, EURO 2024'ün ev sahibi Almanya'yı 3-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı, Almanya'ya gönderme yaparak tebrik etti.

GİRİŞ 19.11.2023 01:47 GÜNCELLEME 19.11.2023 12:03
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Son dakika Selçuk Bayraktar haberleri: Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, A Milli Futbol Takımı'nın Berlin'de galibiyetle ayrılmasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ay-Yıldızları tebrik eden Bayraktar, paylaşımında Almanya'ya da göndermede bulundu.

Selçuk Bayraktar'dan,  A Milli Takım'a Almanya göndermeli tebrik!

'HEM MASADA, HEM SAHADA...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün gerçekleştirmiş olduğu Almanya ziyaretinde tüm dünyada yankı uyandıran tarihi konuşmasına atıfta bulunan Bayraktar,

"Hem masada, hem sahada.... Almanya karşısındaki galibiyetle Euro 2024 yolunda hem güven hem moral tazeleyen Milli Takımımıza tebrikler." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan,  A Milli Takım'a Almanya göndermeli tebrik!

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ DÜNYADA YANKILANMIŞTI

İnsani ateşkese Türkiye'nin, Almanya'nın ne kadar katkıda bulunabileceğinin ve bu adımların nasıl atılacağının önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Buna var mıyız, yok muyuz? Bir hafta sonra Sayın Steinmeier, İsrail'e gidiyor. Kendisinden ricada bulundum. Dedim, siz bir taraftan tutun, bize düşen görev neyse biz de diğer taraftan tutalım. Önemli olan bu insani ateşkesi birlikte sağlayalım. Bu adımı eğer atar, böyle bir insani ateşkesi birlikte Almanya-Türkiye, diğer, sağlayabilirsek, bu ateş çemberinden bölgeyi kurtarma imkanı yakalarız. Rehinelerin takası deniliyor. Eyvallah, biz buna da varız. Fakat rehine dediğiniz zaman, rehine sayısı itibarıyla İsrail'deki rehinelerin sayısı nedir? Öbür tarafta, Hamas'ın veya Filistin'in elindeki rehinelerin sayısı nedir? Buna da baktığımız zaman katbekat fazlasıyla İsrail'in elinde rehine var. Yılların rehineleri, tutsakları İsrail'in elinde. Bunu da görmemiz lazım. Bunu görmezsek bu da haksızlık olur. Biz bütün bunlara varız."

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Murteza 5 ay önce Şikayet Et
    Selçuk reis seviyoruz seni Başarılarının devamını diliyorum abim emin inşallah
    Cevapla
  • bekir 5 ay önce Şikayet Et
    Nedir bu almanların çektiği Önce reis gitti tokatladı Sonra milliler yav babu almanya almanya olalı böyle eziyet görmedi Müstehaktır soykırım destekçilerine Daha bunlar iyi günleri Daha beter olacaklar
    Cevapla
  • Hüseyin Hüsnü 5 ay önce Şikayet Et
    Ülke idarecilerimiz önce doğru ve dürüst olmalı.Oyle YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ alarak, İSRAİL BİZE,BİZ İSRAİL'e MUHTACIZ dememeliydi.İki farklı söz ve tavır müslümana yakışmaz.
    Cevapla
  • Mavera 5 ay önce Şikayet Et
    Yarım yamalak bildiklerinle yorum yapmaya kalkarsan gülünç duruma düşersin çocuğum...
    Cevapla
  • Vatan 5 ay önce Şikayet Et
    Kendimize ve akıl potansiyelimize uygun mesajlar yayınlamakta fayda var diye düşünüyorum. Bu mesaj dünya siyasetini ve konjektörünü anlamaktan uzak bir mesaj olmuş
    Cevapla
  • Levent 15 5 ay önce Şikayet Et
    Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olursan böyle yorum yazman normal.. O verilen madalya 2.Dünya savaşında Nazilerden kaçıp Türkiye 'ye sığınan yahudilerin Türk Devletine teşekkürü amacıyla Devlete verilen bir madalya ve Devlet adına kabul edilmiştir!
    Cevapla
  • insanlık bitti 5 ay önce Şikayet Et
    biz böyle güçlenmesini devam edersek ileride sozumuzle değil yumrugumuzla müdahale eder ortadoguyu emniyetli topraklar haline getirebiliriz
    Cevapla
  • Yaşar fidan 5 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın bir numarası olan reise. Yüzde 99 u müslüman dedikleri bu ülkeden seçimlerde yüzde 52 yi zar zor alıyor ondan sonra kalkıyoruz batıyı eleştiriyoruz. Çok düşündürücü bir durum ALLAH uzun ömürler versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’