Yola çıkacaklar dikkat! Bolu Dağı Tüneli Ankara-İstanbul yönü ulaşıma kapatılacak

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Geçişi, bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikametinde bugün 08.00-22.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak. İstanbul-Ankara istikameti ise hizmet vermeye devam edecek.

GİRİŞ 21.11.2023 00:40 GÜNCELLEME 21.11.2023 09:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Karayolları Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Geçişi'nde Ankara-İstanbul istikametinde bakım onarım çalışmaları yapılacağı kaydedildi.

Yapılacak çalışmalar nedeniyle Otoyolun İstanbul istikametinin bugün 08.00 ile 22.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacağı belirtildi.

21 KASIM SALI GÜNÜ ULAŞIMA KAPATILACAK

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Geçişi, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Ankara- İstanbul istikametinde 21 Kasım 2023 Salı günü 08:00-22:00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacaktır. Ulaşım, Abant Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasında D-100 Devlet Yolu üzerinden sağlanacaktır. Otoyolun İstanbul-Ankara istikameti bu süreçte hizmet vermeye devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur" denildi. 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • reis ne derse o 5 ay önce Şikayet Et
    bedava değil otoban parası içinde
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu tüneli vatandaş bedava kullanıyor ya, şimdi bazı Ali genciz oyunları ile paralıya çevirmeye çalışıyorlar, son bir senedir tünele bir sürü oyun oynadılar, yakında onu deli dumanlı geciti yapacaklar, bunların işleri vatandaşı yolmak.
    Cevapla
  • Seyyah 5 ay önce Şikayet Et
    Bolu dağını viyadükler dahil en son yapılan uzatma işlemi sitiliyle komple üstünü kapat aşağı kadar uzat ne yağmur ne çamur kar buz tuz derdin olmasın. Belki biraz masraflı olabilir ama uzun vadede telafi edeceği kesin
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Ankara protokol yolunu geçti aşkımız konya beyşehir yolu gibi oldun diye söz var burada aynı
    Cevapla
  • Yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    Bir günlük kapanma, canın daha kıymetli, önlem böyle yapılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi