Türkiye'ye "işgalci" diyen kadının elini öpen Özgür Özel'e Özdil'den tepki!

Türkiye'yi 'işgalci' gören Pervin Chakar'ın elini öpen CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel'e, gazeteci Yılmaz Özdil eleştiride bulundu. Özdil'in, Özgür Özel'i eleştirmesinin ardından CHP'li isimler art arda Özdil'e tepki gösterdiler.

GİRİŞ 21.11.2023 03:17 GÜNCELLEME 21.11.2023 09:05
Bu Habere 265 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Özel, İstanbul Kadıköy'de "Bir Opera Gecesi" dinletisine katıldı. Özel'e; CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve HEDEP Van Milletvekili Pervin Buldan eşlik etti.

Konser sonrası Chakar'ı sahnede tebrik eden Özel'in, Kürt devleti isteyen ve Türkiye'yi işgalci gören Chakar'ın elini öpen fotoğrafı ise büyük yankı uyandırdı.

Özgür Özel o anları Twitter hesabından paylaşarak, "İstanbul Kadıköy'de Süreyya Opera Sahnesi'nde ünlü soprano Pervin Chakar ve piyanist Paolo Villa'nın "Bir Opera Gecesi" dinletisine katıldık. Sn. Chakar'ın performansı kadar verdiği barış kardeşlik mesajları ve deprem acımızı paylaşması da etkileyiciydi." ifadelerini kullandı.

ÖZDİL'DEN ÖZEL'E TEPKİ

Özgür Özel'in bu tavrı, Selahattin Demirtaş'a selam yolladığı için kendisine soğuk bakan seçmenleri daha da kızdırdı. Özgür Özel'in, Türkiye'yi 'işgalci' gören Pervin Chakar'ın elini öpmesine bir tepki de Gazeteci Yılmaz Özdil'den geldi.

Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından paylaştığı o fotoğrafla şu ifadelere yer verdi: "Her şeye itiraz etmeyin, değişime bir şans verelim diyorlardı, buyrun… Yerel seçimin seçim afişi Akp’ye hediye edildi!"

Özdil'in bu paylaşımına destek verenler kadar tepki verenler de oldu. Özel’i eleştiren Yılmaz Özdil, CHP’nin aydın kitlesi ve trolleri tarafından linç edildi. Özdil’e, faşist, ırkçı, fesat ve lağım çukuru benzetmesi yapıldı.

İŞTE YILMAZ ÖZDİL'İN ATTIĞI TWEET SONRASI GELEN YORUMLAR;

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 265
  • Salih 3 ay önce Şikayet Et
    Eee özdil bey o zaman göz göre göre özgür e oy verme göreyim
    Cevapla
  • Korkut Kaya 5 ay önce Şikayet Et
    Özdil ağzı olan konuşurya sanatçının, zanatgarın ayrımı gayrımı olmaz ve olmamalıdır...
    Cevapla
  • Yılmaz 5 ay önce Şikayet Et
    Konu saptırılıyor, burada anlaşılmayan kadının eli öpülmesi değil, Türkiye'ye işgalci diyen kadının elinin öpülmesi, Yılmaz ÖZDİL bura haklı.
    Cevapla
  • Artık 5 ay önce Şikayet Et
    Lan bunlar meseleyi bile anlamamışlar,sorsanız hepsi entel dantel.Mesele Kürt meselesi değil,mesele parçalanmış bir Türkiye haritasından Van havzasına kadar olan toprakları arzı mev'ud diye İsrail'e vermek istenmesi.Sezai Temelli demedi mi Mardin'de Mardin için arz-ı mev'ud toprakları.Kürdistan hayali(!) kuranlar ne arzı mev'udu lan!!! niye demedi?
    Cevapla
  • yahya 5 ay önce Şikayet Et
    chp de al birini, vur ötekine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! Türkiye ve ABD arasında dev LNG anlaşması imzalandı
Brezilya'da sel: Porto Alegre Havalimanı sular altında kaldı