Sitede 50 milyon liralık araç davası

Kişiye özel olarak az sayıda üretilen 50 milyon lira değerindeki Rolls-Royce marka aracını oturduğu siteye bırakan iş adamı, aracında hasar olduğunu gördü. İş adamı, zararı için mahkemeye başvurdu.

GİRİŞ 21.11.2023 08:58 GÜNCELLEME 21.11.2023 09:17
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Kişiye özel olarak üretilen, 50 milyon lira değerindeki Rolls-Royce marka aracını İstanbul Şişli’de oturduğu siteye bırakan işadamı, seyahat dönüşü şok yaşadı. Aracındaki hasarları gören işadamı, site yönetiminden zararının karşılanmasını istedi. İsteği reddedilen işadamı adliyeye başvurdu.

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre; Libyalı işadamı Ahmet İ., Şişli Bomonti'deki bir rezidansta yaşıyordu. 50 milyonluk lüks aracını sitenin kapalı otoparkına çeken Ahmet İ., seyahate çıktı. Dönüşte aracında kimyasal lekelerin, ezik ve çiziklerin olduğunu gören işadamı durumu site yönetimine bildirdi.

Ancak yönetim, otoparkta kamera bulunmadığını belirterek sorumluluğu kabul etmedi. İşadamı, sitenin kanunen güvenliği sağlaması gerektiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikâyet sonrası Sulh Hukuk Mahkemesi, araçtaki değer kaybının belirlenmesi için dosyaya bilirkişi atadı.

KAYNAK: GÜNAYDIN GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Hakikat 5 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara söyle bir göz gezdirdim de bir sürü züğürdün yine çenesi yorulmuş şu an benim çene de yoruldu
    Cevapla
  • metin 5 ay önce Şikayet Et
    Lüks site nin yüksek kira ücreti yüksek aidatı vardır.Peki neye göre lüks deniyor.Garajında kamera bile yok ki günümüzde servet düşmanı çok.Bence yönetim bunda kusurlu.Adam yabancıymış farketmez bu orada oturan herkesin başına gelebilir.Kimse başına böyle bir şey gelmesini istemez.
    Cevapla
  • Tarafsız Taraftar 5 ay önce Şikayet Et
    Aracı hasarlı olarak bırakmadığı ne malum?
    Cevapla
  • Ottomans 5 ay önce Şikayet Et
    O kadar pahali bi araca sahip olan kisi hasara bakmaz gerekirse yenisini alir adamin kizdigi nokta oyle bir sitede kamera ve guvenlik niye yok esas rahatsizlik burda
    Cevapla
  • vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Site yönetimi otoparka kamera koymak zorunda. Bunu yapsaydı sorunuzun cevabını da rahatlıkla verebilirdi.
    Cevapla
  • alman malına hayır 5 ay önce Şikayet Et
    alman otomotiv şirketleri wosvagen (audi seat skoda wosvogen) ve mercedesin araçlarını almaya kesinlikle hayır wosvagen Türkiyeye yapacağı yatırımı Türkiyenin pkk ya yaptığı barış pınarı harekatından rahatsızlığından iptal etti mercedes ise siyonist israile daha geçen hafta filistini daha iyi bombalasın diye israile yüklü yardım yaptı şimdiki zammıda israile gönderecek ikiside siyonist
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Bu aracın varsa kendine özel villa al oraya güzel bir garaj yaptır koy..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!