İstanbul'da rüşvet operasyonu: 46 polis gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, rüşvet aldığı tespit edilen 46 polis memurunun gözaltına alındığını açıkladı. İstanbul dahil çok sayıda ilde yapılan operasyonlarda ise, rüşvet verme suçundan aranan 62 kişinin 59'u yakalandı.

İstanbul'da rüşvet operasyonu: 46 polis gözaltına alındı
İstanbul'da rüşvet operasyonu: 46 polis gözaltına alındı
GİRİŞ 22.11.2023 14:19 GÜNCELLEME 22.11.2023 14:31
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, İstanbul'da düzenlenen rüşvet operasyonunda 46 polis gözaltına alındı. Açıklamada, "rüşvet almak ve vermek" suçlarıyla ilgili teknik takip başlatıldığı, bu kapsamda, 2022 ve 2023'teki 67 farklı olayda, 62 kişinin rüşvet verdiği, 46 polis memurunun ise rüşvet aldığı tespit edildiği kaydedildi.

Bu gelişmenin ardından emniyet güçleri harekete geçerek; İstanbul, Kocaeli, Bitlis, Muş, Gümüşhane ve Şırnak'ta toplam 46 adrese baskın düzenlendi. Operasyonlarda, rüşvet verme suçundan 59 kişi, rüşvet alma suçundan ise 46 polis memuru yakalandı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 76
  • ... 5 ay önce Şikayet Et
    Sadece buralarda rüşvet yok trafik kazası hasar tespitlerde de sizi %100 hatalı diye çıkartanlar var. İncelenmesi gerekli. Selam ve dua ile
    Cevapla
  • adem ergun bakan o 5 ay önce Şikayet Et
    bakan on numara çıktı gönūlden tebrikler devamınıbekleriz temiz toplum
    Cevapla
  • Cemalettin temur 5 ay önce Şikayet Et
    İcişleri bakanimizı tebrik ediyorum polisin ıcinı temizlediģinden dolayıbgeç bile kalınmiş bir operasyon polisin eli olmasın inanıyorumki hiç bir hirsızlık ve kacakcılik olmaz ıcerisinde bozuk insanlar olduģu içın kos koca kurumu zedeliyorlar beni 2019 yılnda depoma hirsiz girdı polis ilgileniuor gözüküyor ama hiç bir ıslem yapmıyorlardı birde savcıua felan gideceğim deyince sanki teh
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    acıma kim kanunsuz Bir işteyse yakalayıp adelete teslim edin
    Cevapla
  • Kutsal görev 5 ay önce Şikayet Et
    Polislik veya askerligi kutsal olarak görüyorum. Bu ihanete farkli bir ceza verilmesi lazim. Vatan haini olarak ilan edilip af edilmeme sarti ile hapsetmek lazim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi