Kayıp şahsın kiracısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Malatya’da bir süredir kayıp olarak aranan şahsın, kiracısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

GİRİŞ 23.11.2023 02:00 GÜNCELLEME 23.11.2023 11:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, saat 17.45 sıralarında Battalgazi ilçesi İskender Mahallesi Valide Sultan Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, İlhan T.'den (58) bir süredir haber alamayan yakınları durumu polis merkezine bildirdi. Şahsın bulunması için çalışma başlatılırken, İlhan T. akşam saatlerinde ikamet ettiği apartmanın girişinde bulunan ve mülkiyeti kendine ait olan terzi dükkanında silahla vurulmuş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ekipler yaptıkları soruşturmada kayıp olarak aranan İlhan T.’nin kiracısı H.T. tarafından öldürüldüğünü belirlerken, zanlı suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
İlhan T.’nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • celal 5 ay önce Şikayet Et
    Kiracı ile bir yıllık sözleşme yapıyorsun, Kiracı isterse çıkabiliyor, sözleşmeyi fesih edebiliyor, Ama ev sahibi kira kontratını uzatmak zorunda. Nası bir düzen.
    Cevapla
  • başk 5 ay önce Şikayet Et
    %25 Kira artışı ev sahibine zulümdür. çok teferruatlı bir yönetmelik hazırlanmalı.
    Cevapla
  • cll 5 ay önce Şikayet Et
    Kiracım evi boşalttı. leş gibi bıraktı. her taraf örümcek yuvası. duvarlar dudak boyası. cam kırık, klozet kırık, taharet muslukları arızalı, klozet iç takımı arızalı. balkon kapısı arızalı, pencere kolları kırık. mutfak tezgahı pislik içinde, aspiratör ve şofben yağ pislik içinde. sanki hayvan yaşamış. kaçtı gitti. 1 yıllık kirasıyla gel de bu işin içinden çık.
    Cevapla
  • İsmail. 5 ay önce Şikayet Et
    Kiralarç aile gelirinin %25-30 oranında sabitlensin.
    Cevapla
  • Seyyar satıcı 5 ay önce Şikayet Et
    Senin kazancın ev sahibinin sorunu değil.Vasfını,kaliteni yükselt ona göre kazan
    Cevapla
  • enes 5 ay önce Şikayet Et
    yok yav. sen ne istersen ona göre belirlensin. hem istediğin yerdeki dükkanı kiralayacaksın hem de istediğin fiyata. her dükkan aynı olur mu. gelirin yetmiyorsa başka dükkana bakarsın
    Cevapla
  • derviş 5 ay önce Şikayet Et
    halkı birbirine düşürdün, ey münafık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı