43 adrese baskın: Sansasyonel eylem hazırlığındaki 39 terörist yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul merkezli Diyarbakır ve Bolu'da eş zamanlı olarak düzenlenen "Kahramanlar-29" operasyonunda bölücü terör örgütü mensubu 39 şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 24.11.2023 16:45 GÜNCELLEME 24.11.2023 16:57
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İstanbul merkezli Diyarbakır ve Bolu'da eş zamanlı olarak düzenlenen "Kahramanlar-29" operasyonunda bölücü terör örgütü mensubu 39 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyona ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. 

43 ADRESE BASKIN

İstanbul merkezli 17 ilçede 40 adrese: Diyarbakır Silvan ve Yenişehir ilçelerinde 2 adrese, Bolu'da 1 adrese olmak üzere toplam 43 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 39 şüpheli gözaltına alındı. 

Terör örgütü PKK tarafından sansasyonel nitelikte eylem gerçekleştirme amacıyla görevlendirilen şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar, dijital materyaller ile örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

"TERÖRİSTLERİ VE İŞ BİRLİKÇİLERİNİ İNLERİNDE YAKALIYORUZ"

Yerlikaya, "Teröristleri ve onların iş birlikçilerini inlerinde yakalayıp adalete teslim etmekte kararlıyız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Mevlüt Aykılıç 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın İçişler Bakanım, çok klas ve mütevazi kişiliğinize saygılar sunuyorum. Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • SOLOTÜRK 5 ay önce Şikayet Et
    Peki Sn bakanım. Bunlarla ceza evleri doldu taşıyor. Domuz beslemeye mecbur muyuz. Çatışmada öldürün gitsinler. Kaç yüzbintane böylesini besliyoruz hapislerde. Yazıktır bu milletin hakkını bu soysuzlara yedirmeyin.
    Cevapla
  • Garip 5 ay önce Şikayet Et
    Chpli belediyeleri arasınlar pkklilar chp belediyelere yerleştiler
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    kapı kilit tutmaz, bu terör bitmez, bu kanunlarla, her yerde vatan hainleriyle özellikle meclisteki hdp liler ve onları destekleyen diğer siyasi hainlerle bu iş bitmez, devletin her kurumundaki çalışanların geçmişi ve sosyal medya hesapları incelenmeli, aslında yeni sivil bir anayasa yapılmalı
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 5 ay önce Şikayet Et
    Biliyor musunuz CHPKK arşiv araştırması ve güvenlik soruşturmaları yapılmasını engelliyor.
    Cevapla
  • ERZURUM'lu 5 ay önce Şikayet Et
    Vallahi sayın bakanım takdire şayan bir bakansınız ancak ne olur şu vataımızın selameti için İDAM cezasını bir an önce getirin yoksa bu hainlerin sonu gelmeyecek ALLAH cc korusun yarın çok geç olabilir adamlar hem ihanet ediyorlar hem de bu devletin ekmeyi ile besleniyorlar bu adalet değil o toprağa düşen gencecik fidanların intikamı ancak idamla alınır.
    Cevapla
  • Ali Çelik 5 ay önce Şikayet Et
    Çok acil sivil anayasa gelmeli çok ama çok acil... Devletin her yeri kangren olmuş kokuşmuş... İki ayyaşın yaptığı anayasa ile devlet batmış yıllardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü