Öğretmeni Erdoğan'ı anlattı: Doğuştan liderdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın lise yıllarından sanat tarihi öğretmeni 81 yaşındaki Semra Acar, "Doğuştan liderdir" dediği Erdoğan için, "Çok ahde vefalı bir insandır. Kendisine çok duacıyım." dedi.

Öğretmeni Erdoğan'ı anlattı: Doğuştan liderdi
Öğretmeni Erdoğan'ı anlattı: Doğuştan liderdi
GİRİŞ 25.11.2023 09:58 GÜNCELLEME 25.11.2023 10:01
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fatih Draman İmam Hatip Lisesi'nden Sanat Tarihi öğretmeni olan 81 yaşındaki Semra Acar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Sabah'tan Ceyda Karaaslan'a konuştu.

"DOĞUŞTAN LİDERDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrencilik yıllarını anlatan Acar, "Doğuştan liderdi. Zaten sınıf başkanıydı. Benim dersimin de mümessiliydi. Sanat Tarihi tanımlanması biraz zor bir derstir. Sanatın birçok dalını içerir. Mimari var, tarih var, resim var. Ben derse girmeden kendisine o gün anlatacaklarımın planlarını verirdim. O da tahtaya yazardı. Dersi o hazırlardı. Okulun da münazara kolu başkanıydı. Zaten o yıl İstanbul'da tüm okulların katıldığı münazara yarışmasında bizim okul birinci olmuştu. Son derece entelektüel bir öğrenciydi. Sanatla, edebiyatla çok ilgiliydi. Aynı zamanda sporcuydu. Dersi çok dikkatli dinlerdi. Arkadaşlarıyla da çok iyi geçinirdi. Özverisi çok güçlüydü. Büyüklerine ve öğretmenlerine çok saygılı bir öğrenciydi. Bir liderde olması gereken tüm özellikleri haizdi" diye konuştu.

"ÇOK AHDE VEFALI BİR İNSAN"

Erdoğan'ın çok mütevazı olduğunu ve sık sık kendisini arayıp hâl hatır sorduğunu belirten Acar "Çok ahde vefalı bir insan. Kendisine çok duacıyım. Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşıdı. Sadece Türkiye değil, İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm dünya barışına büyük katkıları olan bir dünya lideridir" ifadesini kullandı. İsrail'in Filistin'deki soykırımına karşı en çok Erdoğan'ın duruş sergileyebildiğini söyleyen Acar "O mağduru ve mazlumu asla yalnız bırakmaz" dedi.

KAYNAK: SABAH
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 52
  • vatandaş rıza 5 ay önce Şikayet Et
    her şey ,neye layıksa ona dönüşür diyor mevlana.
    Cevapla
  • Vefa 5 ay önce Şikayet Et
    Nedense bu haberi görünce Rahmetli Erbakan hocayı hatırlarım.Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Beköma 5 ay önce Şikayet Et
    Erdoğan'ın kıymetinin hala çok iyi anlaşılamadığını düşünüyorum. Allah aratmasın. Rabbim yolunu İslam ve insanlık üzerine eylesin..
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Rahatlık huzur özgürlük bağımsızlık... Bunların hepsi batıyor galiba sana arkadaş
    Cevapla
  • Muammer çini 5 ay önce Şikayet Et
    Bizim içimizdeki mallara gel anlat.. Dünya liderimiz var..Şu anda diğer liderlere bakıyoruz, onun gölgesinde kalıyor.. Lider olunmaz, lider doğuşdan kabiliyet- tir.. Sonradan kazanılmaz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Evde dolandırıcılık! Vergisini bile istiyorlar
Okan Buruk'un raporu ortaya çıktı! 9 yabancı isimle yollar ayrılacak