Osmaniye'de otomobil dere yatağına düştü: 1 ölü, 3 yaralı
Osmaniye'de kontrolden çıkan otomobil dere yatağına düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
GİRİŞ 25.11.2023 19:43
GÜNCELLEME 25.11.2023 20:25
Kaza, Düziçi ilçesi Kuşçu köyü mevkiinde meydana geldi. Yunus Emre Ö. (22) idaresindeki 35 KLH 18 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı ve 30 metrelik köprüden dere yatağına düştü.
1 ÖLÜ, 3 YARALI
Çevredekilerin ihbarı üzerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri kaza yerine sevk edildi. Kazada Şerife Pak (57) hayatını kaybederken, sürücü Yunus Emre Ö. ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi daha yaralandı. Sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Jandarma kaza sonrası inceleme başlattı.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
-
Ciddiyet 1 yıl önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin, trafik kurallarına uymak, araç fenni muayenelerini yaptırmak çok önemli. İnsanoğlu, kendi işine yaramayacak malayani işlere kıymet vermemeli. en çok ne işine yarıyorsa ona değer vermeli. Mesela trafikte emniyetli sürüş ve araç güvenliği için neler bilmesi ve yapması gerektiğini araştırmalı. Oysa insanlar elde cep telefonu başka işlerle uğraşıyoruz.Beğen Toplam 2 beğeni