Annesini bıçakla öldüren 16 yaşındaki çocuk tutuklandı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, annesi Figen Bezmez'i (47), çıkan tartışmada bıçaklayarak öldüren Doğukan D. (16) polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GİRİŞ 26.11.2023 02:35 GÜNCELLEME 26.11.2023 02:35
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Umurça Mahallesi Yaka Sokak'ta meydana geldi. Figen Bezmez, iddiaya göre boşandığı eşinden olan oğlu Doğukan D.'yi görmek için oturduğu eve gitti. Ancak o an oğlunu evde bulamadı. İddiaya göre bir süre sonra eve gelen oğluyla aralarında tartışma çıktı. Kapıyı kilitleyen Doğukan D., bıçakla annesine saldırdı. Kaçma çabaları sonuç vermeyen Figen Bezmez, boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı.

Muğla'da evlat vahşeti: Genç çocuk annesini boğazından bıçaklayarak katlettiMuğla'da evlat vahşeti: Genç çocuk annesini boğazından bıçaklayarak katletti

Kısa süre sonra güçlükle ayağa kalkan Bezmez, kilitli kapıyı açarak dışarı çıkıp, yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Bezmez'in hayatını kaybettiği belirlendi. Savcı ve polisin incelemesinin ardından Bezmez'in cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"SENİN KANINI ALACAĞIM"

Annesini öldüren Doğukan D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ve tanık beyanlarında, Doğukan D.’nin dün kan bağışında bulunduğu öğrenildi. İddiaya göre kendisinde D vitamini eksikliği olduğunu öğrenen Doğukan D., bu durumun kan vermesinden kaynaklandığı düşüncesiyle annesini telefonla arayıp, "D vitamin eksikliğim varmış kanımı aldılar bende geleceğim bıçakla bileğini keserek senin kanını alacağım" dedikten sonra da annesini öldürdüğü belirtildi.

16 YAŞINDAKİ ÇOCUK TUTUKLANDI

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Doğukan D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Doğukan D.'ye cezaevine götürülmek üzere polis aracına bindirilirken babası eşlik etti. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    terbşye ve adap yok ailelerdeki cocukda olsun önce adap olcak saygı ve sevgi olcak ki cocuklar ahlaklı olsun
    Cevapla
  • 6284 beka sorunudur 5 ay önce Şikayet Et
    Neler yazılmış neler; kimisi anneye, kimisi babaya zanda bulunmuş. Gerçek olan ise Allahın kanunlarını yerine Batıyı referans alan Ailevi ve toplumsal kanuni yasalarımız ve buna ses çıkarmayan Allahın kanunlarından iyice uzaklaşan bizleriz. Başka ne umuyoruz ki. Siyasiler alarm veren toplumsal düzeni ve yapılan yanlış aile politikalarını artık görmeli.
    Cevapla
  • sergüzeşt 5 ay önce Şikayet Et
    Mesele o değil disiplin yok kazzık kadar adamlar sus oğlum diye diye canımız çıkıyor dersi kendi dinlemiyor diğer öğrencilerede dinletmiyorlar garip garip sesler çıkarıyorlar istiklal marşı okunurken ağızlarında sakız lakayt tavırlar öndeki yandaki arkadaşlarına vurmalar öğretmende bir şey dedimi vay öğretmen çocuğu darbetti medya aracılığıyla öğretmen camiası linc ediliyor
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    dövüş etsek beni yener, tck yeniden düzenlenmeli
    Cevapla
  • enes 5 ay önce Şikayet Et
    ne çocuğu yahu 3 yaşında değil 17 yaşında buluğ çağında .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...