Tartıştığı eşini, çocuklarının gözü önünde öldürdü

Pendik'te çocuklarının gözü önünde eşi İpek L.'yi silahla vurarak öldüren Yılmaz L. tutuklandı.

GİRİŞ 25.11.2023 21:58 GÜNCELLEME 26.11.2023 01:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, Pendik’te dün gece saat 23.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Yılmaz L. ile eşi İpek L. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yılmaz L., evinde bulundurduğu silahını çıkartarak 4 çocuğunun annesi İpek L.’yi başından vurdu.

Genç kadın, çocuklarının gözü önünde kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan çevredeki komşuların ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri Yılmaz L.’yi gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İpek L.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yılmaz L. ise polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, Yılmaz L.'nin öldürdüğü eşiyle daha öncesinde müzikli videolar çektiği ve bu videoları sosyal medyada paylaştığı görüldü.

YILMAZ L. TUTUKLANDI

Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Yılmaz L. emniyette yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. Yılmaz L. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE CİNAYET İŞLEDİ

Çevredeki vatandaşlardan edinilen bilgiye göre, çiftin uzun süredir kavga ettiği ve Yılmaz L.'nin eşi İpek L'yi sıklıkla darbettiği öğrenildi. Olay gecesi ise şahsın, cinayeti en küçüğü 8 aylık olan 4 çocuğunun gözü önünde işlediği iddia edildi. Olaydan yaklaşık 15 gün önce ise çiftin yine tartıştığı ve ihbar üzerine eve polis ekiplerinin geldiği belirtildi.

 

KAYNAK: İHA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • sendikalı 5 ay önce Şikayet Et
    aldatan yada ihanet en kim olursa olsun evden ihanet eden uzaklaştırılmalı .fakat nafaka süreli olmalı çocuğun yada çocukların hakları her iki eştende korunmalı.adam nafaka ödeyip tazyik hapsi yeyip kadın gününü gün ederse buna adalet denmez devlet eliyle ihanet denir.İlla öldürmesi gerekmiyordu katil cezasını çekmeli. kimse kendini adalet yerine koymamalı
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bir kaç ay pardon bir kaç yıl sonra çıkar yine birilerini öldürür diyenleri duydum acaba doğru mu diyorlar ben bilmem
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    dünya devletlerini kuranların istediği dinsiz imansız bir nesil bunu bütün dünyada uyguluyorlar çünkü bütün dünyadaki devletleri siyonistler kurdu istediği gibi yönlendiriyor kimse farkında değil Muhsin yazicoglu bizim tarla çoktan sürülmüş dedi öldürüldü
    Cevapla
  • M.i 5 ay önce Şikayet Et
    Bu toplumun ailesine aile sosyal politikaları uyguluyom diye AB tuzaklarını başımıza saran kadını kadınlıktan analıktan kocaya saygı namusu koruma iffet izzeti koruma nefis terbiyesi yerine para kazan ayaklar üstünde dur eşitsin sende hakkını ara kocayı evi çocuğu değil nefsini düşün koca işe kadın işe çocuk kıreşe bizimde kimse yok boş zamanı dışarıda geçiriyok dersek sonumuz bu olur
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Aynen arkadaş helal olsun Aferin sana Agzina Saglik .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti