Göksu: CHP'li İBB'ye son bütçe görüşmesinde 5 yılın hesabı sorulacak

İBB Meclisi’nde, bu dönemin son bütçesi olan İBB 2024 Yılı Bütçe Tasarısı görüşülerek karara bağlanacak. AK Parti Grubu adına görüşlerini açıklayacak olan M. Tevfik Göksu’nun, CHP yönetimine son 5 yılın hesabını soracağı öğrenildi.

Göksu: CHP'li İBB'ye son bütçe görüşmesinde 5 yılın hesabı sorulacak
Göksu: CHP'li İBB'ye son bütçe görüşmesinde 5 yılın hesabı sorulacak
GİRİŞ 27.11.2023 21:44 GÜNCELLEME 27.11.2023 21:44
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantıları yarın da devam edecek. Saat 13.00’de Saraçhane’deki binada başlayacak İBB Meclis toplantısında, 2024 Yılı Bütçe Tasarısı’nı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sunması bekleniyor. CHP’li İBB yönetiminin son bütçesi olan 2024 Yılı Bütçe Tasarısı’nı sunulmasının ardından siyasi parti temsilcileri, grupları adına yeni bütçe ile ilgili görüşlerini açıklayacak. 

GÖKSU'NUN İMAMOĞLU'NUN 5 YILLIK KARNESİNİ PAYLAŞMASI BEKLENİYOR

AK Parti Grubu adına da Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 2024 Yılı İBB Bütçe Tasarısı hakkında konuşacak. Göksu, saat 17.00 civarında İBB Meclisi kürsüsünde olacak. M. Tevfik Göksu’nun her yıllık faaliyet raporu ile bütçe tasarılarının görüşüldüğü meclis toplantılarında olduğu gibi yarın da CHP’li İBB yönetimini topa tutması ve İmamoğlu’nun 5 yıllık karnesini İstanbullu ile paylaşması bekleniyor.  

İBB YÖNETİMİNİN 5 YILDIR HALKI NASIL KANDIRDIĞI KAMUOYUNA ANLATILACAK

AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu’nun, 2024 Yılı Bütçe Tasarısı ile birlikte İstanbul’un en öncelikli sorunları ulaşım, kentsel dönüşüm, su ve çevre başta olmak üzere İstanbul ve İstanbulluyu ilgilendiren birçok başlıkta CHP’li İBB yönetiminin 5 yılda ne yaptığı/yapmadığı konularını belgeleriyle açıklayacağı öğrenildi. İstanbul’un belli başlı stres ve tehdit alanları olan ulaşım, kentsel dönüşüm ve çevre konusunda İBB yönetiminin hiçbir şey yapmadığı halde başarılı bir algı çalışması ile halkı 5 yıldır nasıl kandırdığını çarpıcı belgelerle kamuoyuna anlatacağı kaydedildi. 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Kütahya lı 5 ay önce Şikayet Et
    Hesap Sorulacak diyorsunuz da bu adam yargılanacak mı Onun cevabı da önemli çünkü bütün insanlar Bunların ne olduğunu kanunlar çerçevesinde öğrenmeli
    Cevapla
  • Salih Tuğra 5 ay önce Şikayet Et
    Eko belediye baṣkanlığını kaybedecek, bunu kendiside biliyor. Bu yüzden chp genel baṣkanlığına gelmek için çok uğraṣtı. Istanbul'daki yolsuzluklardan sıyrılabilmek için baṣka çare kalmadı. Bu adam ya içeri girecek yada yurt dıṣına kaçacak. Bekleyin ve görün.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Nerede olacak yunanistanda
    Cevapla
  • Şenol 5 ay önce Şikayet Et
    Bunu aday yapmayın çok antipatik fanatik akpli dışında oy alamaz zararlı olmaya başladı
    Cevapla
  • vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    hdpyle işbirliği yapanlardan her şey beklenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!