AKOM'dan İstanbul'a şiddetli yağış ve fırtına uyarısı

Son dakika haberi: AKOM, İstanbul'da bugün akşam 22.00 ile yarın saat 10.00 arasında şiddetli yağış ve fırtına görüleceği uyarısında bulundu.

GİRİŞ 28.11.2023 14:07 GÜNCELLEME 28.11.2023 14:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AKOM'dan yapılan açıklamaya göre, kentte hafta sonu etkili olan soğuk ve yağışlı havanın bugün itibarıyla etkisini kaybetmesi, akşam saatlerinden itibaren ise bölgeye Orta Akdeniz üzerinden yeni bir alçak basınç sisteminin girmesi bekleniyor.

Güneyin ılık ve nemli havasını bölgeye taşıyacak olan sistem nedeniyle rüzgarın lodos (güney-batı) yönlerinden kuvvetlenerek kısa süreli hamlelerle kuvvetli fırtına şeklinde (60-90 kilometre/saat) eseceği, beraberinde sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı tahmin ediliyor.

Kış değerlerinde 4-8 derece seyreden sıcaklıkların hafta boyunca artarak bahar değerleri olan 15-18 dereceye yükseleceği öngörülüyor.

Bugün 22.00 ila yarın 10.00 saatleri arasında il genelinde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı İstanbulluların hazırlıklı ve tedbirli olmaları uyarısı yapıldı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • istanbullu 4 ay önce Şikayet Et
    aaa akom diye bir yer varmış...eskiden vardı da...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    salvador ekrem gözü genel baskanlikta banane istanbuldan diyor geberin diyor çokta umrunda ekonun
    Cevapla
  • maydanoz 4 ay önce Şikayet Et
    tekfur Ekrem yine gezmelere gitmesin bakalım
    Cevapla
  • İSO 4 ay önce Şikayet Et
    Ekrem başkan varsa sorun yok...
    Cevapla
  • Boya 4 ay önce Şikayet Et
    Yağsın yağmur barajlar dolsun..
    Cevapla
  • asya 4 ay önce Şikayet Et
    pazar günü yağan kar fırtınasına dönmesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi